Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez valami Sherlock Holmes...

Ez valami Sherlock Holmes film lenne?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni a 2009-es Holmes filmet, azt hittem ezt már láttam, de nem. (kicsit túl fiatal is ezzel a 2009-es évvel)

Lehet ami filmre gondolok, az nem is Holmes film, csak hasonlít rá a stílusa. 2000 után készült valszeg.

Nem 100%, de valamiféle hasfelmetsző szerű alakot üldöznek benne.

Ami egy biztos pont:

A filmben ez az ember("főnonosz") úgy kínozza meg a főhősünket, hogy bedrogozza, rászoktatja a drogra. (egy cellába zárva, ahonnan nagyon nehezen menekül meg)

Ha valaki ráismer a keresett filmre, az ne tartsa magában, mert nagyon nehezen fogok aludni e kérdéssel a búrámban.

Köszi!

U.I: Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy az igazi Sherlock Holmes filmek bőven 2000 előtt készültek, azokat is csípem, de most ez izgatja a fantáziámat.

2014. ápr. 28. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, pedig a leírás alapján engem is érdekelne a film, de itt egy link a 2009-es filmekről, hátha megtalálod [link] : )
2014. ápr. 28. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Majd ha rájövök mi volt az akkor megírom, hátha neked is lesz egy izgi (filmes) estéd :)

Az évszámos kereső nem rossz ötlet, bár az a gond, hogy nem 2009-es lesz a film. Csak azt hittem, hogy a 2009-es Holmes film volt az.

2014. ápr. 28. 23:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ah, bocsánat, látom én írtam el a leírást. Tehát a kicsit túl fiatal helyett kicsit túl öreg, azaz a tegnap megnézett film 2009-es volt, de amit keresek az valszeg régebbi pár évvel.
2014. ápr. 28. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:

nah haladok.

Lehet, hogy ez: "Sherlock Holmes - Ördögi gyilkosok nyomában"

Ez egy tv film volt, tehát nem mozi, 2002-es és ahogy olvasom, lehúzták, hogy szar. Nekem bejött annó, majd valahonnan beszerzem :)

2014. ápr. 28. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!