Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Sherlock (BBC-sorozat) -nak...

A Sherlock (BBC-sorozat) -nak lesz 4. évadja?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 7. 05:31
 1/4 anonim ***** válasza:
lesz
2014. ápr. 7. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Lesz, elméletileg még év végére ígérték, de Moffat mostanában 2015-öt emlegetett, tehát talán 10 év és már nézhetjük is :DDD
2014. ápr. 7. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Az IMDB meg 2016ra mondja a premiert.
2014. ápr. 7. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy mégsem érkezik meg karácsonyra, csak 2016-ra, mert mindenki elfoglalt és nehéz összeegyeztetni a dolgokat.

Nem is értem. A múltkor is mennyit kellett várnunk? Az is volt pár év... Nagy szívás is volt, sokaknak elegük lett az egészből, szóval elég negatív visszhangja volt a dolognak (annak ellenére is, hogy rengeteg a rajongó és így is sokan voltak kíváncsiak a harmadik évadra). De azért lehetett látni, hogy nem nagyon örültek az emberek...

Szomorú, hogy megint 2 évet kell várnunk az új évadra. Annak persze örülök, hogy ismertebbek lettek a színészek és sok munkájuk van és több filmben is láthatjuk őket, de én azért kicsit húzom a számat amiatt, hogy ugye a Sherlock tette őket híressé, amiatt (is) van most ez a sok munka. Hogy úgy mondjam, számomra nem annyira szimpatikus, hogy most pont ezt a sorozatot hanyagolják el egyéb munkák miatt. Persze megértem, hogy elfoglaltak és biztos próbálják a lehető legjobban megoldani, de kicsit akkor is furcsán jön le szerintem, hogy kb mindennel foglalkoznak, csak a Sherlockkal nem (tudom, hogy nem így van, de értitek...). De nincs mit tenni, ki kell várni. Szerencsére a színészek azt nyilatkozták, hogy szeretik ezt a sorozatot csinálni és ötletek is vannak, már az ötödik évadra is, szóval talán abban biztosak lehetünk, hogy valamikor lesznek újabb részek, évadok. De bevallom, bármennyire is imádom/imádtam ezt a sorozatot, és tényleg 10pontos volt nálam, kicsit azért rosszul érintett, hogy ennyit kellett várnom a múltkor. Szerintem elkerülhetetlen, hogy még azok is csalódjanak emiatt egy picit, akik tényleg nagyon szeretik. És akkor még ott van az, hogy bár nekem minden rész tetszett, a harmadik évad akkor is kicsit más volt, mint az előzőek. Az is jó volt, de elég más volt a hangulata is. Már eleve ezzel rizikót vállaltak, mert ahogy láttam, sokaknak nem tetszett. És akkor emellé jön még az, hogy éveket kell várni (és akkor is csak 3 rész, ami hiába egyenként 90 perces, gyorsan leadják pár hét alatt). Na mindegy, úgyis kivárom és meg fogom nézni, de azért én megint csalódtam egy kicsit (mondjuk az meg meglepett, hogy már karácsonyra itt lesz, de amikor sikerült elhinni, akkor meg totál beleéltem magam, hogy milyen jó lesz, erre tessék, nem lesz). Hát szóval.... :/ És akkor még mondják, hogy milyen szórakoztató látni, hogy mennyit változtak, öregedtek a színészek az évadok alatt... :D Számomra annyira nem vicces, mit mondjak...

Emlékszem, amikor úgy húztuk ki a középsulit, hogy mindig valami sorozatot vártunk (na jó, végigcsinálom a hetet, csak kibírom, nem számít a dolgozat, pénteken úgyis lesz a ...). Most már lassan az van, hogy a Sherlock esetében a középsulit vagy az egyetemet el lehet végezni annyi idő alatt, amíg újra láthatjuk... XDD

2014. ápr. 23. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!