BBC Sherlock vagy Sherlock és Watson?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik és miért?2014. febr. 27. 22:02
1/15 anonim válasza:
Sherlock, a sima. Magasan veri az összes mostanában futó nyomozós storyt. Már az ilyen stílusút.
2/15 anonim válasza:
BBC Sherlockot láttam csak eddig, de nagyon szeretem és nagy kedvencem... Elementary nem igazán érdekel, bár nem olvastam róla rosszat, lehet hogy egyszer majd belekezdek... már ha lesz időm a többi sorozat mellett.
3/15 anonim válasza:
A Sherlock és Watson egy jó sorozat, olyan erős átlag, de a Sherlock messze jobb nála. Benedict Cumberbatch-t már magában megéri nézni, elképesztően jól hozza a karaktert, meg amúgy is, szerintem a legjobb nyomozós sorozat mostanában.
4/15 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, bár az Elementary inkább olyan tipikus tucat sorozat a jobbak közül, jó, de nincs benne semmi extra, a BBC féle Sherlock viszont kiemelkedően jó eddig, tetszik a hangulata, a zenéje, a karakterek kidolgozottsága, a sztori és a színészek remekül dolgoznak együtt.
5/15 anonim válasza:
Én mindkettőt nézem és szeretem. Mindegyikben vannak jó, és rossz dolgok. A BBC Sherlock egyértelműen fényévekkel profibb, és egyedi, ugyanakkor a karakterek formálásával és a történettel egyre kevésbé értek egyet és ez az utolsó évad nagyon feldühített. Pont ezen a fronton az Elementary nagyon megnyugtató számomra.
6/15 anonim válasza:
Egyet értek az előttem írókkal. A BBC által készített Sherlock elsőre elnyerte a tetszésemet. Benedict Cumberbatch pedig kiválóan játssza a főszerepet, de a többi színész is remekül alakítja a saját karakterét. Arról nem is beszélve, hogy az egyik író Steven Moffat a híres brit Doctor Who egyik írója. Egy szó mint száz, szerintem remek mindenkinek csak ajánlani tudom!
7/15 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak inkább a BBC-félét nézd, ezerszer színvonalasabb és jobb minden tekintetben mint a Sherlock és Watson,ami utánzat és ráadásul rossz koppintás... Benedict Cumberbatch kiemelkedően jó színész és az egész színész gárda megállja a helyét, sőt a Sherlock történetek átírása is ötletes és ügyes, tehát az írók is jók.
A klasszikus, Jeremy Brett-Sherlockot is csak ajánlani tudom! Az Elementaryra felesleges időt pazarolni.
8/15 anonim válasza:
BBC Sherlock! Benedict Cumberbatch-el, és Martin Freeman-nel. Imádom. A Sherlock és Watson az elementaryra gondolok, na az szánalom. egy részt láttam belőle, de elég is volt. De a bbc Sherlock sorozatot nagyon szeretem. Imádom. Abban van kaland, szórakozás, agymunka, minden ami kell. Zseniális az a sorozat, és aki mást mond, az vagy nem látta, vagy csak irigy rá. A BBC Sherlock Benedict-el a leges legjobb Sherlock, amit valaha is láttam.
9/15 anonim válasza:
BBC Sherlock! Benedict Cumberbatch-el, és Martin Freeman-nel. Imádom. A Sherlock és Watson az elementaryra gondolok, na az szánalom. egy részt láttam belőle, de elég is volt. De a bbc Sherlock sorozatot nagyon szeretem. Imádom. Abban van kaland, szórakozás, agymunka, minden ami kell. Zseniális az a sorozat, és aki mást mond, az vagy nem látta, vagy csak irigy rá. A BBC Sherlock Benedict-el a leges legjobb Sherlock, amit valaha is láttam. Az előttem lévő válasz adónak igaza van. Benedict Cumberbatch a legjobb Sherlock Holmes. De Jeremy Brett sem rossz. Csak én Bent szoktam meg, mert Jeremy brettet nem nagyon nézem, csak pár részt láttam youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!