BBC Sherlock vagy Sherlock és Watson?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik és miért?2014. febr. 27. 22:02
13/15 anonim válasza:
Osztom az előttem írókat. Mind a kettő jó, vicces és izgalmas, de a BBC fényévekkel jobb. Zseniális egy sorozat
De szerintem az Elementary az nem copy. Teljesen más. Szügség volt még egy 21. Sz-i Sherlock. Na meg most jön a Miss Sherlock,szóval a Sherlock és Watson sem lesz az utolsó a témában.
15/15 anonim válasza:
BBC, ez egyértelmű. Fantasztikus sorozat, pár kivétellel (khmm negyedik évad) a részek szinte tökéletesek, a hangulat, a színészek (Benedict Cumberbatch eddig teljesen közömbös volt számomra, addig is tudtam hogy jó színész de hatalmasat nőtt a szememben a sorozattal) a történetvezetés, a karakterek, még a részenkénti másfél óra (!!) sem volt zavaró. Csak ajánlani tudom, és nem csak akkor ha e között a kettő között kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!