TRÓNOK HARCA! Lehet hogy SPOILER (! ) valakiknek. A kérdés lent (? )
Én is sokat agyaltam a történet folytatásának és van olyan kitalált forgatókönyvem, amivel elégedett lennék ha teljesülne. És Sansa ügyében arra jutottam, hogy vagy találkozik Aegonnal (akiről ki fog derülni,hogy nem Targaryen, hanem Blackfyre) és összefognak, aztán Sansa lesz mellette a királynő, de a birodalom szétesik, ismét 7 vagy több királyság lesz, szal csak névleges uralkodók lesznek. A másik az,hogy megvédi a kis Robertet Kisujjtól, aztán Brynden segít neki, elfoglalják a Három folyó vidékét és Sansa majd Harrenhalban tengeti napjait. De Kisujjt mindenképp elárulja.
Hát nemtom,h több Stark meg fog-e halni, mert ha abból indulunk ki, hogy az utolsó könyv címe eredetileg "A Time for Wolves"/Farkasok ideje lett volna az is kétértelmű. Egyrészt utalhat arra,h felülkerekednek a Starkok, másrészt arra,h meghalnak, mivel Brannek mondta az egyik erdő gyermeke, hogy az unikornisok és több legendabeli élőlény már rég kihaltak, az óriások és a mamutok is az utolsót rúgják. A farkasok a legszívósabbak, de elfog jönni "a farkasok ideje" és kipusztulnak ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!