Finnick a Mockingjay film 1. vagy 2. részében fog meghalni?
Figyelt kérdés
Ugyebár a könyvet két filmre bontották, és Finnick halála melyik részbe fog esni?#film #halál #könyv #spoiler #trilógia #Az éhezők viadala #A kiválasztott #The Hunger Games #Sam Claflin #Finnick Odair
2014. ápr. 21. 21:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem a cselekmény alapján a másodikban,de lehet hogy bekerül az első végére,mint epikus befejezés.
2/5 anonim válasza:
A másodikban, szinte biztos vagyok benne, mivel ha az elsőben halna meg, a könyv háromnegyede az elsőbe lenne benne.
3/5 anonim válasza:
Én már elolvastam a könyvet, tudtam, hogy ez lesz benne, de ha valaki még csak a Futótűznél tart, akkor annak elég nagy gáz ez a kérdés... nem lehet odaírni azt a nyomorult "SPOILER" szót???? Pff
4/5 anonim válasza:
2.-ban
1.-ben nem halt meg és köszi a spoilert...
5/5 anonim válasza:
Másodikban hal meg, de legközelebb körültekintőbben fogalmazd meg a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!