Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon jó horrort keresek....

Nagyon jó horrort keresek. Ami után a wc-re is félek kimenni. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Már jó pár horrort láttam de az utóbbi időben nem találok semmi említésre méltót. Nem kaszabolós kínzós filmre gondolom hanem olyanra ami után nem merek kimenni a wc-re. Ami eddig megfogott vagy inkább megrémísztett az a Kör 1,Halálos hallgatás,Ördőgűzés Emily Rose üdvéért,39-es ügy,A szem (az ázsiai félelmetesebb volt)és talán a Tükrök 2. Szóval ilyesmire gondolok. Minden szerénytelenség nélkül mondhatom hogy kivénhedt horrornéző vagyok és ezek az új alkotások meg sem pöcögtetik úgymond a félelemmérőmet. Rettegni akarok!

2014. ápr. 21. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sinister
2014. ápr. 21. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Kukorica gyermekei

Texasi láncfûrész

Slender man the film

2014. ápr. 22. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Rec

Gonosz halott

2014. ápr. 22. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Na ilyesmire gondolok mint a "Slender man"....
2014. ápr. 25. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Grave Encounters

Mirrors

Rémálom az Elm utcában...(ez után nem alszol Freddy Krueger örök klasszikus)

2014. jún. 26. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát Freddy inkább már csak vígjátékszámba megy. A tükrök-et láttam mind a két részét. A második rész jobban tetszett. A Grave Encounters-t nem láttam de a google képek alapján jónak tűnik. Kár hogy eddig nem szinkronizálták. Nembaj már kezdem megszokni a feliratos horrorokat.
2014. jún. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!