Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem sz@r a Breaking...

Csak szerintem sz@r a Breaking Bad?

Figyelt kérdés
A 2. évadnál tartok, és hiába a sok nyáladzás arról, hogy a "sorozatkészítés csúcsa", egyszerűen nem tudom megszeretni... Skylert egyenesen meggyilkolnám.
2014. ápr. 23. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézd tovább. Ennyi erővel akkor a Game of Thrones is sz*r... 3 évad után sem indul be.

A Breaking Bad tényleg a sorozatkészítés csúcsa, majd meglátod a végén miért. Amúgy meg ha 18 alatt vagy meg se nézd mivel a 90%-át fel sem tudod majd fogni..

2014. ápr. 23. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem épp hogy a vége lett egy nagy szar, de amúgy egyik kedvenc sorozatom lett.

A Trónok harca meg sorozatban nem az igazi, a könyvek fényévekkel jobbak.

2014. ápr. 23. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb kedvencem a BB...

Figyelj, biztos nem te vegy az egyedüli, akinek nem jön be... Amúgy nagyon sok véleményt olvastam róla, és van akinek a 3. évadtól jött be nagyon, szerintem folytasd. De szerencsére nagyon sok embernek bejön az elejétől. Szerintem zseniális, én az első perctől fogva imádtam. Skyler persze hogy idegesítő, hiszen ilyen a szerepe. /engem speciel nem idegesített annyira/ De ilyen karakter szerintem minden sorozatban van.

2014. ápr. 23. 13:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Hallottam már a TWD-et is pocskondiázni, pedig az első évadát egyetlen délután alatt néztük meg. Szóval tényleg ízlések és pofonok. 20 vagyok, az érettebb fajtából, szóval nem arról van szó, hogy nem értem, csak valahogy nem köt le. Lehet, hogy már csak kíváncsiságból is folytatom...
2014. ápr. 23. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom nincsenek benne különösebb meglepetések engem 3. évad után már effektíve csak a drogos részek érdekeltek én sem értem miért gondolják annyira jónak amennyire jónak gondolják.
2014. ápr. 23. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
De könyörgöm ti tényleg mit vártok? Ez egy pszicho dráma és nem egy biszem b*szom akció sorozat...
2014. ápr. 23. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Ne pattogj már...
2014. ápr. 23. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Te kérdezted mit vártál?
2014. ápr. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!