Tavaly tavasszal láttam egy filmet a tv2-n, és megfogott a története a sztorit lentebb kifejtem. A cime kéne?!
van egy kisváros és ebben a kisvárosban él egy nő,házasságban egy nála idősebb férfival.
van egy fiúk is!
a nő és a férfi kapcsolata megromlik!
elviszi játszótérre a kisfiút, már ott vannak egy ideje amikor jön egy apuka a gyermekével, a többi anyuka ott olvadozik!
hát és ez a csaj odamegy vele beszélgetni.
végülis vad viszonyba kezdenek!
amit még tudok hogy evvel párhuzamosan tér vissza egy idösebb férfi a városba akit állitólag pedofil tettei miatt ültettek le pár évre
egy randi erejéig az ö történetébe is beszállunk
rettegnek amugy töle a városban plusz a sheriff sokat cseszteti az ugymond büne miatt (arra emlékszem ö a végén megszabadul a férfiasságától)
és ezt pont azon a játszótéren teszi ahol a föszereplö nö várja a szeretöjét hogy lelépjenek!
de végülis a pasi nem ér oda mert gördeszkázás közben összetöri magát!
amit még tudok hogy a csaj olvasókörbe jár és amikor már a cselekmény közepe zajlik pont a bovarynét olvassák!
bármi kérdés lenne még leirok belöle részeket ide most a nagy lényeget ragadtam ki
Szerintem ez az Apró Titkok
köszönöm szépen!
ez a film az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!