Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez a Memento története? [SPOILER]

Ez a Memento története? [SPOILER]

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne hogy jól értelmeztem, de nekem valahogy így jött le:

Igazából nem Sammy Jenkins adagolta túl inzulinnal a feleségét hanem Leonard, de ő inkább azt az emléket táplálta magába hogy a feleségét meggyilkoltál. Illetve a felesége megtámadása való volt? (amit ugye túlélt) John G létezett egyáltalán? Natalie tudott róla hogy Jimmy-t Leonard ölte meg? mert ugye az ő Jaguar-jával furikázott, elég egyértelmű. De akkor miért nem állt bosszút rajta? A végén mikor Teddy felfedi az igazságot, ezután Leonard azért hamisítja meg az emlékeit, hogy egy olyan valóságban éljen tovább, amiben Teddy-t kell megölnie? Hogy ezzel álljon bosszút rajta azért mert hazudott neki? Így volt vagy én értettem félre?

2014. ápr. 15. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Igen, Leonard ölte meg a saját feleségét, és igen, a feleségét valóban megtámadták, sőt még meg is erőszakolták, csak még pont időben megtalálták, így megmeneküld, de erre ugye Lenonard már nem emlékezett.. John G. is létezett, csak őt (az igazit, aki betört hozzájuk)még a filmbeli történések előtt ölte meg Leonard (Teddy segítségével). Natalie nem tudott arról, hogy ki ölte meg vagy, hogy egyáltalán hova tűnt a férje. Van egy jelenet a filmbe (amikor először találkozik Leonard Natalie-van) ahol Natalie behajol Leonardhoz a Jaguarba, mert azt hiszi, hogy ő a férje, nyilván a kocsi miatt. Ugye létezhet ugyanolyan kocsi, az egyetlen bökkenő, hogy a kocsijuk rendszámát azért szokták tudni az emberek...:) Igen, a végén dühből, (és persze azért, hogy legyen értelme az életének) hazudik magának és kezd Teddy után nyomozni.

Remélem tudtam segíteni, ha még van kérdésed bátran írj, egyik kedvenc filmem. :))

2014. aug. 18. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:
- Kitalált emléke fantáziája nem lehet mert pár perc és nem rémlik neki . Sammy Jenkins létezett és ő véletlen elintézte a feleségét , ezt tudta Leonard mert csalásnak intézte a betegségét és emiatt furdalta az ügy . Ez tény emiatt emlékszik rá .( Szándékosan van pár kép a mi megzavarásunkra mikor Leonard bele csíp felesége combjába amikor az kokót ad be magának ... Egy pillanatra Leonard az intézetben Jenkinsre "vált" , hasonló teszteken esik át a szakértői bizonyítás miatt .) - Megtámadták őket és Leonard amnéziája miatt Teddy zsaru felhasználta a gengek riválisok likvidálására . ( Ezért van ugyanabban a motelban múlt hétről is egy szoba bérlés - John G létezett és bűnöző volt kábszer forgalmazó és ez volt a bajuszos Teddy zsaru fedő neve is mert beépült a maffiába innen indult régről a történet - Natalie meglepődött , azt hitte Jimmy jött érte . Látta múltkor Teddyvel és direkt többször tesztelte tényleg memo zavaros e . - Hazudott megtévesztette és emiatt írt át tényeket tüntetett el feljegyzést Leonard . Natalie benne volt a bandában és Teddy zsaru volt neki az útjában és lényegében ő megölette érdekből meg bosszúból . - Nem emlékezne kamu sztorira , a cselt Natalie intézte ügyesen . A beépült korrupt zsarut aki nyomozott és riválisa volt elintézte egy sérült emberrel . Tanú sincs csak zavaros írások egy amnéziás ámokfutónál ...
2017. márc. 17. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!