Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most láttam először az utolsó...

Most láttam először az utolsó vérig című sorozatot es bele néztem egy két részbe . Alicia és Martin szeretők? Vagy mi az a gyerek? XD Alicia gonosz vagy ő miért őlt meg annyi embert? Mert a végen börtönben ül

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 14:38
 1/7 anonim válasza:

Alicia (aki valójában Eva Samaniego) Ezeqiel és Valeria lánya és ő ölte meg a gyerekeket meg a sorozat során még sok másik embert is , csak elküldték külföldre miután megölte a gyerekeket , ő és Martin összejönnek össze is házasodnak aztán kiderül minden hogy Alicia a gyilkos és börtönbe zárják de a tárgyaláson már látszik hogy terhes és megszüli a gyereket a börtönbe akit Martinnak adnak késöbb , amugy ők elválnak mielött még a gyerek megszületne , Ezequiel is börtönbe kerül de őt pár év után kiengedik és a végeén látszik hogy hazamegy a családjához 5-6 év mulva kb mert Alicia és Martin gyereke annyi idős lehet , és a legvégén Martin és a gyereke kimennek a temetőbe Antonia sirjához

ha van kérdésed ird meg válaszolok :D

2014. ápr. 17. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy Alicia ölte meg a gyerekeket gondoltam.:DDD bocsi ha túl kérdezősködos vagyok de miért ölte meg a gyerekeket? Catherina vagy kivel mi lesz? XD Alicia amúgy hulye hogy ennyi embert megöl? XDDDDD életfogytiglant kap az Alicia? Köszi :)
2014. ápr. 17. 15:32
 3/7 anonim válasza:

hát az nem derül ki miért öli meg őket de a Martint akarja rábeszélni hogy lője le őket de ő nem csinálja meg és igy kiveszi a kezéből a fegyvert és lelővi őket ő , sztem ilyen pszihopata féleség volt én ugy értelmeztem vagy vmi ilyesmi baja volt ;

A Katharina meg a Miguel Angel összejönnek a végére együtt is maradnak , és a 100 as részek körül gyerekük is születik akit örökbe akarnak adni de aztán megondolják magukat és a végén ő is velük van :D

amugy kérdezz csak nem zavar :D

2014. ápr. 17. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!: huh megegy kérdés xD miért ölt meg annyi ember? Az kiderült hoy azt hiszem Marina vagy kit ki ölte meg avval a furoval?xd
2014. ápr. 17. 17:43
 5/7 anonim válasza:

hát az pontosan nem derült ki miért ölt meg annyi embert sztem nem volt teljesen normális ugy különösebb oka elöször nem volt utána meg azért ölt hogy ne jöjjenek rá hogy ö ölte meg a gyerekeket meg ha valaki az utjába volt azokat is megölt

a furóval Alicia ölte meg Marinát

2014. ápr. 17. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!(:
2014. ápr. 17. 20:39
 7/7 anonim válasza:
Es Ezeqiel es Valéria sem tudja hogy Alicia EVA Samaniego? Vagy ok tudjak mert elvileg az van hogy o Ramon Farrias lany ?hany részes a sorozat ?ill Ezeqiel es Valéria tudjak hogy most Éva gyilkol ujra?
2014. máj. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!