Elsa (Jégvarázs/Frozen) karaktere jó vagy gonosz?
Figyelt kérdés
Még nem láttam a filmet, de nagyon megszeretném nézni. A történetét részletesen igaz elolvastam és egy jó pár videó klippet megnéztem belőle magyarul. Eléggé "Elsa-fanatikus" lettem, és az olvasottak alapján nem tűnik rossz karakternek. Aki látta az mit gondol, milyen ő?2014. márc. 18. 21:21
1/6 Tengor válasza:
Semmiképpen sem gonosz. Inkább csak távol tartja magától a kis húgát, hogy megvédje.
2/6 anonim válasza:
Másságától szenvedő hős, szóval egyértelműen jó karakter. Vannak hibái (váó Disney, te ilyet is tudsz?), de nem akar rosszat, még amikor megtámadják sem akarja bántani az embereket.
3/6 anonim válasza:
Elsa kiváló példája annak, hogyan teremtik meg maguknak az emberek a gonoszt meg nem értésből, a másságtól való félelemből, miközben valójában nem is lenne gonosz az illető.
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gonosz, nem akar senkinek rosszat, ezért is tolja el magától az embereket és viselkedik ennyire hidegen. Személyiségét illetően ISTJ/INFJ, keress rá ha nem ismered ezeket, nagyon sokat segít a karakterek (és emberek) megértésében.
5/6 Molli11 válasza:
Én is imádom Elsát és egyértelmű hogy jó karakter, mert mint az előttem szólók írták, csak az embereket védi az elzárkózásával
6/6 Cukkancs Nyuflancs válasza:
Nézd meg a filmet itt :)))) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!