Miért van olyan sok Levi x Eren fan?
Én is szeretem a yaoit,de ebben az animéban egyszerűen nem tudom elképzelni! Most tényleg egyetlen egy Eren x Levi fant sem szeretnék ezzel megsérteni,de tényleg mondjátok már el ezt a titkot egy rivetra fannak.^^
Amúgy most ezt mellékesen,ha lenne is köztük valami akkor az nem számítana pedofilizmusnak?O.o Hiszen Levi 34 évres(?),Eren pedig 15 xDD
U.i: Tudom,hogy ez egy shonen anime soha nem a romantika volt a lényege,és nem is lesz. Úgyhogy kérlek ezzekkel a kommentekkel légyszi kiméljetek.^^"" :$$
Hááát, hogy őszinte legyek én se vagyok oda az Levi x Eren párosért,de aki őket szereti, hát szeresse. Jó magam is nagyon régóta ismerem a yaoit, és az anime nem igazán az érzelmekre fektett, ugye.( romantikusra gondolok) Ha már nagyon boronálni akarunk, számomra most ( és mind örökké :D) az Erwin x Levi páros a legesélyesebb. Lényegében azért is ( az 5.OVA ha minden igaz) bemutatja a találkozásukat, és hogy azután milyen módon kötődik Levi Erwinhez. Rendben, ezt lehet bajtársiaságnak is nevezni( lényegében az)meg az is hogy "az" után nem maradt neki semmi. És hogy utána ( ha nem is nagyon, de egy kicsit biztosan) csak egymásra számíthatnak. Számomra ezért ( meg még pár okért, amit nem szeretnék felsorolni) értelmetlen egy kicsit a Levi x Eren páros :)
Ui.: ha valaki olvassa a mangát, és eljutott a 88.fejezetig,azt is megértem hogy Erwin milyen célból van Rivaille mellett :D ( kih....)
Szia! Engem azért fogott meg ez a ship, mert...na jó, most ne öljetek meg. Ahogy a No Regrets-ből meg a Leviról szóló 60-valahanyadik fejezetéből kiderül, a hadnagy eléggé elszigetelődött másoktól, elég sok brutalitással találkozott már és a legjobb barátait...a "családját" az orra előtt ölte meg az a mocskos titán...valahogy amióta nézem az AoT-ot, mindig úgy érzem hogy Eren segíteni tudna neki kigyógyulni a depresszióból...érzéseket tudna kihozni belőle.
Mintha kicsit Isabeles lenne a fiú(élénk, fejlődni akaró)...
Nagyon shippelem őket, de tisztelem mások véleményét is és nehezen, de elfogadnám az Eremikát is ha úgy adódna...legalábbis nem utálkoznék. De ez személyes vélemény. Egyébként a sorozat címkéjin "yaoi" is szerepel, szóval ha nem is az Ereri miatt, de ilyen is van.
Ami azt illeti a mangában van pár kis mozzanat ami az eren x levi párost "felerősíti" kb. Ott a hatvanvalahányadik fejezetnél, mikor Erent kiszabadítják Levi elmondja hogy így csúf majd mikor kis idő múlva begyógyulnak a sebbek
Levi: Mostmár sokkal jobban nézel ki
-.....
Mikor olvastam meglepődtem, hogy levi ezt mondta. Bár már azelőtt imádtam ezt a Párost.
Szerintem a Levi X Eren párosítás is jó.(azért mert ha a mangát elolvasod és ha Yaoi fan vagy mint én és mindenkit össze akarsz párosítani akkor simán bele láthatod ezt a dolgot)
De nekem ha itt tartunk jobban bejön az Erwin X Levi párosítás
(+ azért is mert szeretem ha Levi az uke meg Erwint is tökre bírom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!