Naruto[vélemények, Eszmecserék[Manga,672]Spoiler]?
Ma jött ki a 672.-ik chapter. Gondolom nem csak én vagyok aki nem bírta ki és már angolul is elolvasta :)
Mit gondoltok? Hogy tetszett?
Engem személy szerint nagyon érdekelt a mai rész,de csak még jobban felcsigázott.Láthattuk hogy Gai hogyan veti be a végső technikáját,és naruto hogyan menti meg az életét.
Láthattuk azt a 2 fura jelzést is rajtuk. Naruto meg is fordult.Az arcán nem volt jele a megvastagodott bölcs forma vonalaknak,a szeme meg arról árulkodott hogy bijuu módba van,mégse változott meg a teste...
Nem utolsó sorban kivédte a Madara Godou damajat. Amin meg is lepődött Madara. szóval nem érzékelte hogy naruto odaért.Plusz elég nagy erő kellett ahhoz... és bölcsforma nélkül intézte el :D
Amit Gai-al tett az is egyfajta csoda...
Kíváncsi vagyok az igazi erőjére amit kapott,na meg még sasuke is ott van :D Nektek vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!