Naruto VS Sasuke? ()
Na ugye Rikudou Sennin Sasuke-nek adta át az erejét,ebből lehet arra következtetni hogy felébredésénél aktiválódik benne a rinnegan. Narutoba pedig van az összes bijuu-ból chakra.(Gondolom ez azért még nem azt jelenti hogy a 9 bijuu teljes ereje benne lenne).
Na de ha Sasuke rinnegan-al rendelkezik,egyértelműen lepipálná narutot nemde?
Elméletileg naruto fő erőssége kurama,jó ezt még megcsapják jó pár bijuu-val,de a rinnegan tudja irányítani a bijuukat,és meglehet vele idézni a Gedo Mazo-t is,+ ha ismeri madara "pokoli láncait" amivel simán kilehet tépni narutoból a bijuukat(madara meg is tette ezt a narutoban lévő fél kurama-val) akkor elméletileg simán leverné narutot 1vs1-be.
Szeretnék pár véleményt meghallgatni erről :)
(az olyasmit most hagyjuk hogy sasuke jófiú lett,és nem szakítaná ki a bijuukat mert akkor naruto meghal simán(bár ez is elég érdekes mert a 9 együtt pont a 10 farkúval egyenlő,akit ha kitépnek nem hal meg a jinchuuriki)
Na meg a másik... szerintem a 8 farkú bee-hez akarna visszamenni,shukaku meg garaa-hoz)
Sasukenek meg a rinnegan-ja tuti megmarad ha vége a harcnak akkor is.
Szia, igen megfelezte. Azonban a lényegen nem sokat változtat. Láttam a mangát, egyenlő... hát..
Narutot sokkal jobban szeretem de Sasuke szerintem már felülmúlta... Miért is? Mert Sasuke azért nem nyert, mert még nem ismerte a rinnegan erejét teljesen... azóta eltelt sok év. Már biztosan maximálisan tudja irányítani.
Bár lehet azóta Naruto is tanult pár trükköt, esetleg nagyobb szintre emelte a tudását..
Talán a movieból kiderül, vagy az új generáció történeteiben megcsillogtatják a tudásukat a régiek. :D
*vége és előtt
kissé hülyén fogalmaztam, gyorsan írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!