Mi a véleményetek a Violetta című sorozatról?
Én is nagyon szeretem :) néha nagyon viccesek az Olgás sztorik :D
kedvenc: Violetta,Tomas ,Francesca ,Fredi
kedvenc dal: Ven y canta, Habla si puedes ,Ser Mejor
végre van egy olyan sorozata a Disneynek ,amiben lehet követni az eseményeket:)
Kedvenceim:Vilu,Leon,Tomás,Fran,Cami,Braco,Napo,Frederico,Naty
Akit nem bírok:Ludmila,hát köbö ennyi.:D
Tanárok akiket szeretek: Angie,Beto,Pablo
Kedvenc zené(i)m:Podemos,hoy somos mas,nuestro camino,yo soy asi :D meg a többi
Én azért szeretem, mert izgalmas, a gyerek korosztályról van benne szó és az benne a jó, hogy összefüggők a részek és nem össze vissza adják, szóval ez már tényleg igazi sorozatnak mondható. Csak az a kár, hogy sokszor ismétlik :( Most is a 40. résztől azt hiszem.. A kedvenc zenéim: Ven y canta, Voy por ti, Ser Mejor, Entre tú y yo, Destinada a Brillar/ Algo suena mi (mindkettőt szeretem)
Kedvenc diákok: Violetta,Leon,Naty,Maxi,Fran,Cami
Kedvenc tanárok:Angie,Pablo,Beto
Akiket nem bírok benne:Ludmilla( De nélküle lehet unalmasabb lenne a sztori) Gregorio,Jade és Matias apukája
Vannak irritáló dolgok benne az biztos, de valamiért mégis nézem :D Szerintem ez amolyan "annyira sz#r, hogy már jó" kategoria.
Francescát nagyon szeretem, szép meg szimpatikus. Ludmilla is nagyon szép lány, csak idióta a karaktere, meg egy kicsit sablonos. Akit még szeretek az a félig orosz srác, vicces. Tomas meg ritka jól néz ki. Angie is jó.
Violetta is aranyos, de tényleg idegesítő már, hogy mindenki belé szerelmes, ez így már elég unalmas. Kiszámítható. Bárkivel találkozik, az egyből többet érez iránta, valamit tudhat. :D
Nagyon tetszik a sorozat. Ez eddig az elso a disney channelen hogy varom a kovetkezo reszt es hogy osszefuggo tortenet
Kedvenceim: Violetta(nem azert mert o a foszereplo hanem mert hasonlit a szemelyisege az enyemhez. ➕ Angie Frederico es Leon Ludmilla
Nem tetszik : Gregorio es Braco
A tobbbiek meg kozombosek
(A velemenyemet ugy irtam le hogy rengeteg (backstage) videot neztem a youtubon ..
Es igy elore nem tetszik Diego
Kedvenc zenem nincs mindegyik a fulembe maszott ...de ha mondanom kell egyet akkor a Habla si puedes
Nem rajongok érte, de nem rossz. A disney-n szerintem eddig ez a legjobb sorozat. A története nem rossz, tiniknek való. A zenéjét imádom. A szereplők szerintem jól játszanak és tök jó hangjuk van. Szereplők:
-Violetta: Jó hangja van, szép, jól táncol mi kell még? :D Aranyos, tetszik hogy mindenkinek jót akar. (pl. Fran-nak amikor nem mondja el, hogy tetszik neki Tomas) Jó hogy néha kiáll Ludmilla ellen.
-Francesca: Imádom, tök jó fej, és ő is mindig a legjobbat akarja Vilunak. Jó lenne legjobb barátnak.
-Cami: Nagyon szép hangja van, hasznos tanácsai vannak mindenki számára.
-León: Az egyik kedvenc szereplőm. Akkor is Violetta mellett áll, amikor épp összevesznek. Mindig megvédi őt. Az elején még idegesített mikor Vilu Tomassal akart lenni, de most már szurkolok neki.
-Tomas: A legjobb jelző amit rá mondhatok, az az, hogy szerencsétlen!! Néha sajnálom. :/ :D
Kedvenc tanárom: Beto - tök jó fej :) aranyos
Jade-et utálom, Ludmillát szintén.
-Nati: Nem értem miért áll állandóan Ludmilla mellett. Nála azt hiszem veszít egy kicsit a valóságalapjából a történet. Egy tizenéves lány már szerintem nem veszi be, hogy "Én egy csillag vagyok, akit mindenki imád, mert olyan szép és tehetséges (na meg szerény...), és nélkülem te egy senki vagy."
Angie-t is szeretem. Bár néha elég necces helyzetekbe keveri magát.
Kedvenc zenéim:
-Juntos Somos Mas
-Voy por ti
-On Beat
-Euforia
-Podemos
-Nuestro Camino
-Entre Dos Mundos
És a kedvencem: Peligrosamente Bellas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!