Melyik sorozatot nézzem?
Breaking Bad valóban nagyon jó. Egyesek azt mondják kicsit unalmas, de szerintem egyáltalán nem. Sose tudtam abbahagyni, mert tudnom kellett, hogy mi fog történni a következő részben. :)
Amiket még ajánlani tudok az a Banshee, Arrow, The Killing, Spartacus, Homeland és az American Horror Story. Mind nagyon tetszett. Sons of Anarchy-t nem ismerem.
Heló!
American Horror Story, Hatfields and McCoys - minisorozat -, Black Books, The IT Crowd, Blackadder, és igen BB feltétlenül!
Supernatural 1-4, akár még 5is tényleg jó. Misztikus lények ellen küzdenek benne, sok humorral, jó zenékkel érdekes fő szállal. A vége a sorozatnak, amikor más világokba járnak a szereplők, már ellaposodott.
The Sopranos // Maffia sorozat. Jó színészek, jó történetek. Eléggé magával ragad.
Black Donellys // Rövid, egy évados sorozat, de nagyon jó! És a szinkron is zseniális lett.
Lost Room // a három részes inkább film kategóriába tartozó érdekes történet
Band of Brothers // Rövid sorozat ámerikánus katonák propagandájaként, de hihető katona történeteket dolgoz fel. Stílusában viszi a prímet.
Sherlock // Rövid évadokkal nagyon izgalmas, nyomozós sorozat.
House (első 6évad) // Minden beteg nagyon ritka, halálos betegséggel megy dr Házhoz, aki szerint mindenki hazudik és az igazság csak bunkó módon közölhető. Mindemellett izgalmas, emberi tulajdonságokat bemutató sorozat, ami egy idő után ellaposodott.
Suits // Nagymenő ügyvédes sorozat egy fotografikus memóriával rendelkező, nem teljesen tisztán játszó bojtárral. Lendületes, logikailag szépen felépített sorozat.
Első válaszolóval egyetértek teljesen, mintha én írtam volna :) Az Arrow-t kivéve, azt nem nézem.
Sons of Anarchy-t viszont én ismerem, és nagyon is ajánlom, fantasztikus, komolyan. Nem is lenne jobb választás a TWD után, mint ez a kettő: Breaking Bad és Sons of Anarchy.
De még ajánlanám a Hannibalt is, szintén zseniális.
nagyon szépen köszönöm mindenkinek, mostmár tuti elkezdem a Breaking Bad-et :)
azt elfelejtettem mondani hogy az American Horror Storyt is néztem, most fejeztem be a barátnőmmel az első évadot, de azt csak együtt nézzük, viszont elég keveset vagyunk együtt :)
A House-t is nézem (azt csak ha megy a TV-ben) és nagyon szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!