Mi lett az így jártam anyátok vége?
'. Lilly terhes
". valószinüleg az első találkozással fog zárulni a sorozat, vagy azzal, hogy a kanapén ülnek a gyerekek.
Ja és bírd ki még csak 6-7órát kell kibirnod és minden kiderül
SPOILER = NE OLVASSA AKI NEM AKARJA MEGTUDNI IDŐ ELŐTT
Így jártam anyátokkal Utolsó két fejezet 9x23 és 9x24
Marshallból bíró lesz. Marshall és Lily megint látják azt a csótány egeret és ezért, meg azért, mert Lily újfent terhes, elköltöznek.
Robin és Barney elválnak 3 év után. Barney abban éli ki magát, hogy csinál egy "Szuper hónapot", amikor minden este egy újabb nővel fekszik le; mindegyiket csak úgy hívva, ahányadik nap lefeküdtek. Így esik, hogy a 31-es számú lányt teherbe ejti (nem tudjuk meg a nevét, csak ennyit). kislánya születik Barneynak 2020-ban, akit Ellienek hívnak és, amikor az újszölött kislány a kezébe adja a nővér, Barney könnyekig hatva gyönyörködik benne (és életében először szerelmes lesz :) ).
Robin eközben a karrierjére koncentrál; főleg azért mert már látja, hogy Ted megtalálta élete szerelmét és Ő még érez valamit Ted iránt is. De nem csak karrierjébe merül bele, hanem a csapattól is leszakad és saját útjain jár tovább.
Ted a Farhemptoni állomáson megpillantja azt a lányt, akit nézett az esküvőn, aki játszott a zenekarban és látja, hogy nála van a sárga esernyője; ezen veszekednek, hogy kié, mert TM monogram van Ráírva és így lehet Tedé (Ted Mosby) vagy az anyáé (Tracy McConnell).
2015-ben jönnek össze, aztán 2020ban házasodnak össze, az anyuka beteg lesz és 2024-ben belehal.
Penny és Luke Mosby közlik az apjukkal, Teddel, hogy ez nem is arra ment ki, hogy az anyjukról meséljen, hogy hogy jöttek össze, hanem Robin néniről szól, mert ebben az egészben többet szerepelt az ő szerelmi életük és az anyjuk alig volt benne és, ha még érez iránta valami, akkor hívja fel és nem bánjálk, 6 év telt el az anyjuk halála óta (itt érdekes - a gyerekeket a sorozat során végig láthattuk, ahogy felnőnek, de az utolsó jelenetben megint tizenévesek a színészek (gondolom az első jelenetnél felvették az utolsót is.). Ted felhívja, de jobb ötlete támad.
Mutatják Robint, ahogy hazaér a 600 kutyájával és kinéz az ablakon és lent áll Ted és azt a kék trombitát mutogatja.
Nagyon sajnáltam, hogy Tracy meghalt és én teljesen más befejezésre számítottam. Valami poénra. De mondjuk így már együtt lehet Robinnal Ted; teljesült az álma hogy gyerekei lesznek és így ár nem akar gyerekeket Robintól, aki nem is akart gyerekeket és nem is lehet. De azért valami poénra számítottam a végén vagy valami csattanóra vagy arra, hogy össze gyűlnek a szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!