Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a Maricruz című...

Lernen kérdése:

Mi lesz a Maricruz című sorozat vége?

Figyelt kérdés

Legjobban arra vagyok kíváncsi hogy Maricruz apja Alejandro úr meghal? De mindent írjatok le amit tudtok. :)

Előre is köszönöm.!!

2014. márc. 26. 15:18
 1/8 anonim válasza:

Most van ugye a kaszinós időszak, ahol Maricruz Maria Alejandraként leleplezi Carola és Raiza csalásait, ezután Carola eltűnik egy időre, Raiza és Maricruz pedig jóban lesznek. Raiza fog segíteni az Isla Doradára menekülő Miguelt kiforgatni a vagyonából (ugyanis miután megölte a feleségével erőszakoskodó Eusebiot, el kell tűnnie Tamaulipasból), hogy így Maricruz olcsó pénzért hozzá jusson a Narvaez birtokhoz. Meg is veszi, közben pedig Lucia is Isla Doradára érkezik, ahol rövid időn belül Maricruz felfedi valódi kilétét és kényszeríti Luciát, hogy a birtok papírjait a kaszinóhajó előtt lévő sárból szedje ki a szájából a vendégek előtt. Innentől kb tiszta Marimar, Lucia meghal egy autóbalesetben, Maricruz és Octavio elválnak, Simona a csúnya lány megszépül, Octavio felesége lesz, Maricruz elveszti minden vagyonát, majd azt hiszem eltelik pár év, mivel a kislánya már nagylány lesz, aztán valamiért nemsokára börtönbe kerül, ahol Carolával találkozik, és aki megkeseríti a börtönben töltött idejét. Feltűnik majd Alvaro (Sergio Goyri a Riválisokból), aki Maricruznak fogja csapni a szelet.

Ennyit tudok nagyvonalakban, amiket én is netem láttam azt írtam le.

de innen több infót is találsz:

[link]

illetve

corazonindomable.gportal.hu az oldal szerkesztője már látta spanyol nyelven a sorozatot, ha őt megkérdezed, biztos többet tud, illetve az epizódismertetők a 60. részig meg vannak írva:)

2014. ápr. 2. 09:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. ápr. 3. 15:01
 3/8 anonim válasza:

Azért kerül börtönbe,mert valami miatt Octavio kerülne be,de ő védeni akarja és felvállalja helyette.(hogy ő tette)

Az is jó lesz majd h előkerül Solita anyja.Solita találkozik majd valakivel,gyerekük is lesz.

Szoktam nézni a dailymotion.com-on..persze spanyolul van..de látni a lényeget..

2014. jún. 1. 10:45
 4/8 anonim válasza:
azert kerul bortonbe mert azzal vadoljak h megolte Alfonsot a festot..s Maricruz azt hiszi hogy Octavio volt ezert magara vallaja
2014. jún. 9. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Amúgy ez a Mari Cruz sorozat teljesen olyan a története mint régen a Mari Marnak .

Én is szoktam nézni szeretem . De a története teljesen ugyan az mint Mari mar sorozatnak szerintettek nem ?

2014. jún. 12. 17:30
 6/8 Tori17 válasza:
De de most hogyan veszti el a vagyonat???
2014. jún. 20. 17:50
 7/8 anonim válasza:
mert adomanyozz a szegenyeknek..
2014. jún. 22. 17:43
 8/8 flower00 válasza:
nem,részben azért veszti el a vagyonát mert José Antonio meglopja.
2014. júl. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!