A the walking dead-ben mire tippeltek? (lent több infó és spiler)
Szerintetek mi lehet a végállomáson?
Szerintem kannibálok, és még azt is kinézném hogy épp beth sül a grillen a nő előtt. Szerintetek? Ti mire tippeltek?
Szerintem is kannibálok, ezt a teóriát tartom a legvalószínűbbnek. Ha nem lennének azok, valószínű kapásból elintézték volna őket, de nem; úgy terelték be őket abba a vagonba, mint az állatokat. Szerintem egyértelmű a dolog. :/
Úgy gondolom, Beth nincs Terminusban. Szerintem később fogják visszahozni, mint anno Merle-t. Ha ott lenne, már biztos láttuk volna valamilyen holmiját, ami utal a jelenlétére.
Aggódom, hogy nehogy az utolsó válaszolónak legyen igaza és Carol legyen a következő halottunk. Én bizakodó vagyok: Melissa McBride annyi pozitív visszhangot kapott a médiában a "The Grove" után, hogy óriási hülyeség lenne kiírniuk a sorozatból. Van egy kincset érő színésznőjük aki kicsit összeköti őket a "nevesebb" TV-s világgal a csodálóin keresztül; ha elveszítik, veszítik a népszerűségüket is. Emellett szerintem Carol most eléggé felkapott, érdekes lett a karaktere és a története is.
+ A finálé előtt Robert Kirkman azt válaszolta twitteren arra a kérdésre, ki szerinte a legerősebb karakter a showban fizikálisan és mentálisan, hogy Carol közel a csúcson van ilyen téren. Kötve hiszem, hogy kinyírná az egyik legerősebb karakterét, amikor, valljuk be, sokkal több a feláldozható karakter, aki kevésbé érdekes és kevesebb lehetősége van történeti ill. karakterfejlődésre.
Uhh nagyon hosszú lesz ez a hat hónap... :///
Hát, mint tudjuk minden évadban meg szokott halni egy főbb karakter, valószínű az 5. évadban sem lesz másképp. Bár tény, hogy azt mondták a készítők, hogy nem akarnak kiszámíthatóak lenni; ezért is nem halt meg senki a fináléban, pedig mindenki arra számított. :)
Sajnos én félek, hogy Maggie-t fogják kiírni. Azon kívül, hogy Glennel van, nem sok szerepe van szegénynek, attól független hogy kedvelhető karakter. + Ha Beth életben marad, akkor bizony lesz még egy karakterük, aki naiv tisztalelkű kislánynak indult és elveszített mindenkit, ami beindíthatja kicsit a karakterfejlődését.
Próbálok nem gyártani teóriákat, meg nem is nagyon hinni el amiket olvasok, úgysem tudhatjuk, mi lesz. De nagyon nehéz és én nagyon izgulok! x3
Egyébként a testvérpár megölése szerintem brilliáns volt; ráadásul a képregényen alapszik, szóval nem "légbőlkapott" húzás. Szegény Carolt sajnálom csak, borzasztó lehet ennyi gyereket elveszíteni, főleg amikor ennyire gyerekszerető az ember. :C Egy biztos: ez tuti nagy törés lesz a karakterének. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!