Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A the walking dead-ben mire...

A the walking dead-ben mire tippeltek? (lent több infó és spiler)

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lehet a végállomáson?

Szerintem kannibálok, és még azt is kinézném hogy épp beth sül a grillen a nő előtt. Szerintetek? Ti mire tippeltek?

2014. márc. 30. 09:08
 1/9 A kérdező kommentje:
*spoiler
2014. márc. 30. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is elég gyanús az a csaj ott,én is valami kannibálos dolgon gondolkodtam. :D Hát de remélem Beth nem fog meghalni.
2014. márc. 30. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem hogy nem beth az de benne van a pakliban :D
2014. márc. 30. 21:43
 4/9 without ***** válasza:
mindenki máshogy él túl, szerintem a terminuson a legegyszerűbb étel szerzési módszert választják vagyis ide csalogatják az embereket és elfogyasztják így nem kell vadászni illetve még csak ki sem kell menniük a kerítéseken kívül gondolom esővizet gyűjtik össze, szerintem az a táska amit a rick elásott a fegyverekkel annak komoly szerepe lesz és úgy képzelem hogy a carol és tyreese fogja őket megmenteni vagy legalább valahogyan kiszabadítani viszont valaki biztos meghal majd mert elképzelhetőnek tartok egy nagyobb lövöldözést, amikor bezárták őket a vagonba előtte direkt lábra lőttek mert nem akarták őket feljebb eltalálni plusz így hogy életben vannak még majd frissebbek is lesznek fogyasztás előtt, egyébként amikor élősszőr említik meg a terminust (az az végállomást) akkor persze kósza gondolatként megfordult a fejemben hogy ott tényleg nyugtuk lehet de aztán rájöttem hogy a neve azért biztos jelenthet valami baljósat VÉGÁLLOMÁS azért elég rosszul cseng ha belegondolunk
2014. márc. 31. 21:00
 5/9 without ***** válasza:
és nagy valószínűséggel szerintem a Carol lesz az aki feláldozza magát a többiekért és a forgatókönyírók őt fogják megölni mert már kicsit sok van a rovásán 2 ártatlan ember és 1 gyerek és váratlan fordulatnak sem lenne utolsó egy viszonylag fontos de mellőzhető szereplő halála
2014. márc. 31. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is kannibálok, ezt a teóriát tartom a legvalószínűbbnek. Ha nem lennének azok, valószínű kapásból elintézték volna őket, de nem; úgy terelték be őket abba a vagonba, mint az állatokat. Szerintem egyértelmű a dolog. :/

Úgy gondolom, Beth nincs Terminusban. Szerintem később fogják visszahozni, mint anno Merle-t. Ha ott lenne, már biztos láttuk volna valamilyen holmiját, ami utal a jelenlétére.

Aggódom, hogy nehogy az utolsó válaszolónak legyen igaza és Carol legyen a következő halottunk. Én bizakodó vagyok: Melissa McBride annyi pozitív visszhangot kapott a médiában a "The Grove" után, hogy óriási hülyeség lenne kiírniuk a sorozatból. Van egy kincset érő színésznőjük aki kicsit összeköti őket a "nevesebb" TV-s világgal a csodálóin keresztül; ha elveszítik, veszítik a népszerűségüket is. Emellett szerintem Carol most eléggé felkapott, érdekes lett a karaktere és a története is.

+ A finálé előtt Robert Kirkman azt válaszolta twitteren arra a kérdésre, ki szerinte a legerősebb karakter a showban fizikálisan és mentálisan, hogy Carol közel a csúcson van ilyen téren. Kötve hiszem, hogy kinyírná az egyik legerősebb karakterét, amikor, valljuk be, sokkal több a feláldozható karakter, aki kevésbé érdekes és kevesebb lehetősége van történeti ill. karakterfejlődésre.

Uhh nagyon hosszú lesz ez a hat hónap... :///

2014. ápr. 1. 10:12
 7/9 without ***** válasza:
előzőnek ebben teljesen igazad van ebbe még bele se gondoltam, de ha csak egy szimpla feláldozható főszereplőt ölnek meg abba semmi csavar nem lesz és még érdekesnek sem mondható érdekes fordulatok lehetnek: Carl megölése vagy Michonné, esetleg még a szerelmes párt is szétrobbanthatják Glenn vagy Maggie halálával, úgy látom hogy Daryl is elég erőteljes szereplő legalábbis többre tartom mint Ricket őt nem hiszem hogy megölik Tyreese-t sem fogják mert nem lenne túl nagy fordulat ahogy Beth halála sem, és a másik néger srác és a csaj halála sem lenne túl izgalmas, bár történtek már elég olcsó trükkök mint például ahogy a forgatókönyvírók elintézték a testvérpárt az számomra elég olcsó húzás volt
2014. ápr. 2. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát, mint tudjuk minden évadban meg szokott halni egy főbb karakter, valószínű az 5. évadban sem lesz másképp. Bár tény, hogy azt mondták a készítők, hogy nem akarnak kiszámíthatóak lenni; ezért is nem halt meg senki a fináléban, pedig mindenki arra számított. :)

Sajnos én félek, hogy Maggie-t fogják kiírni. Azon kívül, hogy Glennel van, nem sok szerepe van szegénynek, attól független hogy kedvelhető karakter. + Ha Beth életben marad, akkor bizony lesz még egy karakterük, aki naiv tisztalelkű kislánynak indult és elveszített mindenkit, ami beindíthatja kicsit a karakterfejlődését.

Próbálok nem gyártani teóriákat, meg nem is nagyon hinni el amiket olvasok, úgysem tudhatjuk, mi lesz. De nagyon nehéz és én nagyon izgulok! x3

Egyébként a testvérpár megölése szerintem brilliáns volt; ráadásul a képregényen alapszik, szóval nem "légbőlkapott" húzás. Szegény Carolt sajnálom csak, borzasztó lehet ennyi gyereket elveszíteni, főleg amikor ennyire gyerekszerető az ember. :C Egy biztos: ez tuti nagy törés lesz a karakterének. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt feldolgozni.

2014. ápr. 3. 09:32
 9/9 without ***** válasza:
szerintem hamar megbirkózik vele, Rick jobban bekattant jó nem volt más választása amikor megharapta azt az embert de azért a másikat nem kellett volna ennyire szétkapni pont a fia előtt, egyébként meg az is elég nagy szemétség volt hogy a walking dead a facebook-os oldalán folyamatosan ingerelte a nézőit olyan képekkel ami alá oda írák hogy "vajon ki fogja túl élni" és a 4.évad végén semmi nem történt csak egy látszólag nagy összezördülés előkészítése
2014. ápr. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!