Milyen sorozatot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ugye véget ért már rég a Dexter, a Breaking Bad, és nem nagyon találtam olyan sorozatot ami feldobná a hétköznapjaimat. Walking Dead nagyon belassult, már nem nézem. (Így jártam anyátokkal, BigBangTheory, Family Guy, South Park nem játszik. Előbbieket meguntam, a többinél meg szünet van.) Szerencsére jön a Game Of Thrones, de elsősorban valamilyen thriller, dráma, sci-fi sorozat érdekelne. Ha van valami ami nektek nagyon bejött akkor írjátok le! Köszönöm!2014. márc. 29. 19:43
3/5 anonim válasza:
Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
Teen Wolf
The Originals
Full Moon
Supernatural
Blood Ties
True Blood
5/5 anonim válasza:
Maricruz :DD
Nem amúgy az NCIS meg az ilyenekt szeretm.New Yorki helyszínelők,Miami helyszínelők stb.
Odaát,Vámpírnaplók,Castle..ezeket szoktam nézegetni.
Mind megy az RTLN-en a Vámpírnaplókat majd fogják adni,mots a sorozat+-on meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!