Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehetetlen lenne befutni mint...

Lehetetlen lenne befutni mint sikeres Hollywoodi színész?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egy Magyar 19 éves srácnak aki csak kicsit konyít a szinészethez megfelelő kapcsolatok és pénz nélkül szinte mondhatni lehetetlen?

2014. márc. 29. 16:35
1 2
 11/14 anonim válasza:

Választékosan és artikuláltan tudsz beszélni akcentus nélkül? Olyan jóképű/karakteres vagy mint mondjuk DiCaprio?

Miért vagy különlegesebb, mint 6000 (és még keveset mondok) másik jelölt?

2014. márc. 31. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az anyanyelvi szintű angol tudás nem elengedhetetlen kellék. Lásd: Christopher Lambert még a Hegylakó forgatási szüneteiben is angolul tanult, mert akkor még alig beszélt. Ha jól tudom Antonio Banderas se beszélt valami jól, amikor elkezdte a hollywoodi szárnypróbálgatásait. Gerard Depardieu több amerikai filmben is játszott már ugye, mégis, a mai napig elég gyenge az angolja.

Arra pedig, hogy a tehetség sem szükséges ahhoz, hogy világhíres légy, úgyszintén felhozható néhány színész példának (Steven Seagal, Tom Cruise, Adam Sadler stb.)

2014. ápr. 3. 15:20
 13/14 anonim válasza:
Hát bameg, akkor veszem is a jegyem Hollywoodba ... -.-
2014. ápr. 3. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:
13: Egy szóval nem írtam, hogy símán menne a dolog. Mondandóm lényege, hogy a tehetség nem feltétel. Inkább az ismeretség meg az összeköttetések, valamint a szerencse. Mert nehogy bárki azt mondja nekem, hogy például Steven Seagal a kiváló és változatos arcmimikája és karaktertípúsai miatt futott be anno.
2014. ápr. 3. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!