Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » [Naruto]Szerintetek melyik a...

[Naruto]Szerintetek melyik a legerősebb akatsuki tag, és melyik a legerősebb biju?

Figyelt kérdés
Ha lehet tegyétek mindet sorrendbe, szóval a leggyengébb-től a legerősebbig írjátok le.

2014. márc. 28. 17:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Bijuk: Legerősebb (szerintem) a 9farkú, utána a 8farkú, utána az 3farkú, utána a 1farkú, utána az 5farkú, utána a 2farkú, utána a 4farkú, utána a 7farkú, utána a 6farkú.

Akatsuki:Tobi(Obito) utána Pain(Nagató), utána Itachi, utána Kisame, utána Kakuzu, utána Sasori, utána Deidara, utána Konan, utána Hidan.

Magyarázat(akatuski tagok) Obito a legerősebb szerintem, mivel Uciha Madara kezeskedett érte, ő tanította. Utána jön Pain, mivel neki ott a rinnegan, amit állítólag csak kapott, de az más. Azért gondolom erősebbnek Itachinál, mivel hiába van Itachinak annyira jó Genjutsu-ja, de Pain elpusztította egész Konohát, és egy jutsu-val felélesztette a megölt konohai ninjákat/lakosokat, illetve szerintem a rinnegannal átlát a sharinganon.Ez után jön Itachi, akit szerintem nem kell részletezni. Ez után Kisame. Azért őt raktam ide, mivel neki van a legnagyobb mennyiségű chakrája, és a többi tagok már nem rendelkezdnek szemteknikákkal, szóval nem tudják legyűrni. Akkor ott van neki a Samehada, ami csak az ő kezében marad meg, és csak ő tudja használni(miután meghal Bee-is tudja, a sok chakrája miatt)Kisame-nak a chakrája verekszik egy jinchurikijével, + át tud alakulni cápa démonná, illetve egy jutsu-val tud egy egész tengert csinálni.

Ez után jön Kakuzu. Azért ő, mivel sok szíve van, és nagyon sok elemet tud használni.

Ez után jön Sasori:Szerintem sokan nem látjátok erősnek, de szerintem az. Ha reálisan nézzük, akkor elég ha valakit érint a mérge, az halott. Több formája is van, és nagyon sok bábot tud irányítani, illetve báb tervező is + rá nem hatnak a genjutsuk(legalábbis szerintem), mivel ő egy báb, azaz bábbá alakította át a testét. Ez után jön Deidara. Azért mondanám őt, mivel ő is olyan, hogy ha a reális erejét nézzük, akkor el pusztít egy falut, mivel robbanó jutsukat használ. Azonban nem hiszem hogy nagyon nagy kihívást jelentene akárkinek is, mivel elég lassan mozog, és csak egy féle "monoton" teknikákat használ, és gyenge közelharcban.

Ez után jön Konan. Konan-t sajnos csak 1x lehetett látni harcolni, akkor is Obito ellen, ezért az erejét nem nagyon tudhattuk meg, csak annyit hogy kicsit erős.

Hidan: Oké-oké halhatatlan meg minden, de szerintem egyáltalán nem erős, mivel elég ha levágják a fejét, utána meg eldobják valahova, és hiába él, ha a testét nem tudja használni. Különösebb jutsuk-at teknikákat nem használ, jó az igaz ha megvág valakit, akkor annak vége, de csak akkor ha a körben áll, de azt pedig el lehet kerülni könnyedén. Ezért mondanám a leggyengébbnek, + csak 1v1-ben jó, ha már több ellenfele van, akkor semmit sem ér.

Bijuk: A 9farkú a legerősebb szerintem, mivel harcolt az összes többivel, és úgy se tudták legyőzni őt. Utána a 8farkú, mivel ki tudja használni Bee erejét is(ha a jinchurikiket is nézzük). Ez után jön a 3farkú. Elég gyors a vízben, klónokat tud csinálni magából, és illúzió ködöt. Ha lenne jinchurikije(a régi halott), akkor erősebb lenne, pedig így is erős. Ez után jön az 1farkú. Szerintem erős, mivel elég nagy teste van, és mindentől meg tudja védeni szitne gaarát.Ez után jön a 5farkú, mivel ha jól tudom az mindegyik elemet tudja használni. Utána a 2farkú, mivel nagyon gyors.Utána a 4farkú, ezt különösebben nem tudom jellemezni.Utána 7farkú, ezt sem tudom, és legutolsó szerintem a 6farkú, mivel egyáltalán bijunak sem néz ki, a mozgását eddig lassúnak láttam, szerintem nem lenne ellenfele a többi bijunak.

2014. márc. 28. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ezt az egészet nem olvasom el, de a legerősebb bijuu a 10farkú. A 10farkút leszámítva pedig annál erősebbek minél több farkuk van. Legerősebb Akatsuki tag pedig egyértelműen Madara.
2014. márc. 28. 19:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem a farkak száma mivel a 6farkú szerintem semmit nem tud. Madara nem is akatsukis ..
2014. márc. 28. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
A 10 farkú a legerősebb, mivel abban mind a 9 biju ereje összetevődik.Egyébként szerintem Nagato volt a legerősebb.
2014. márc. 28. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Madara ötlete volt az egész. Obitót és Nagatót csak felhasználta a saját céljai érdekében.
2014. márc. 28. 22:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy Madara volt a legerősebb, de ő mint tag nem volt az akatsukiban, ő csak a háború alatt lépett színre. Helyette Obito játszotta el őt, addig ameddig ő fel nem éledt. Amúgy Nagato-nak a rinnegant Obito adta ??
2014. márc. 29. 06:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Animében még nem volt, de mangában már elmondták. Mikor Madarának Rinneganja lett, akkor rátalált Nagatóra és beültette neki a szemeit.
2014. márc. 29. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Az animében ez már megtörtént. A 10 Farú a legerösebb külön pedig a 9 vagy a 8 farkú mivel minato megfelezte kuramát. Az eredeti akastuki tagokból nagato a legerösebb.
2014. márc. 29. 10:56
 9/11 juubi válasza:

akatsuki:Uchiha Obita

Zetsu

Nagato

Konan

Itachi

Kisame

Deidara

Kakuzu

Hidan

Sasori

Bijuu:Shinju

Kurama

Gyuki

Matabi,Isobu,Son-Goku,Kokuo,Saiken,Chomei

Shukaku

2014. márc. 29. 13:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja igen tudom, meg a bijuknak is nevei vannak kurama, meg ilyenek. Amúgy csak szerintem erős az 1farkú?:D
2014. márc. 29. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!