Ti mit gondoltok erről? (Gossip Girl)
HA MÉG NEM NÉZTED VÉGIG A SOROZATOT, AKKOR NE OLVASS TOVÁBB, NEM SZÁNDÉKOZOM LELŐNI A POÉNT!
Nos, most nézem másodszorra a sorozatot, és mivel már tudom, ki Pletykacica, ebből a szempontból is figyelem az eseményeket. Szerintem Dan nem lehet Pletykacica. Például van, hogy egyedül megnézi a telóján az oldalt, és meglepődik meg ledöbben, de mégis min? Ő posztolta ki. Azt még megértem, hogy társaságban színészkedik, de egyedül is ilyen. Meg a végén mondta Dan, hogy Jenny is végig tudta, hogy Dan a Gossip Girl, de sokszor Ők ketten is tárgyaltak róla, és egyáltalán nem úgy, mintha bármit is tudnának. Meg egymás előtt hibáztatták az oldalt meg ilyenek :D
Nem bírálgatni akarom a sorozatot, mert a legnagyobb kedvencem, de kíváncsi lennék a véleményetekre.:)
aTényleg volt néhány ilyen rész, amit eléggé rosszul oldottak meg! Mondjuk hozzátarozik, hogy a szövegkönyvből Penn (Dan karakterét játszó emberke) sem tudhatta, hogy ő lesz az, így nem tudhatta, hogy rosszul játsza el...
Ha az alkótók nagyon ki akarnák magyarázni, lehetne azzal, hogy Dan a neki beküldött "alapanyagon" lepődött meg, vagy amikoris ugye Georgina aztán Serena is elvette tőle GG-t. De amúgy a Jenny és Dan közötti beszélgetéseket én sem értem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!