Kuroko No Basuke 3. évad lesz? Mert még sehol nincs a sztori ezért érdekelne. H van-e valakinek valami infója
#2-es vagyok megint :D
Amikor ezt a kérdést kiírták és az első körben jöttek a válaszok, NEM volt befejezve. Április 5-én adták le az utolsó részt, mi meg még márciusban válaszolgattunk...
Mostanra ugye lement, de még sajnos mindig nem jelentettek be 3. évadot... De a manga egyre csak halad, és elég sikeres volt eddig, hogy csináljanak harmadik évadot. De ha logikusan nézzük ez sose nyári anime volt, mint pl. a Free!, ez az októberi 'körben' jött mindig. Tehát ha hamarosan bejelentik, akkor lehet lesz az idei körben. Jó lenne.
Már felkerült a 3. évad első két része :DDD
És elég gyorsan haladnak vele :DD
Öcsém milyen sok tahó válaszoló van. Tudjátok ez az interneten is illendő a normális viselkedés de alapból az oldal szabályzatába is benne van aki ezt nem tudja illetve nem tartja be az sajnos magára vessen de megérdemli ha egyszer egy admin meglátja az írásait és törli. De végül ez legyen a maga dolga.
Témára térve lesz/van harmadik évad. Én is most jutottam el idáig. A kérdező felháborodásának van valóság alapja sajnos sokan rosszul fogalmazva vagy lenézően,bunkón válaszolnak ami mint a koruk mint az IQ szintjüket megmutatja. És mint felül megírtam ennek elég rossz vége lehet szóval nem ajánlom senkinek ezt a példát folytatni. Lehet belém kötni,szidni,fenyegetni de ez van csak az igazságot mondom :D
Köszönöm aki végigolvasta azaz szánt erre egy kis időt. Viszont magára vessen aki nem. xD By-By
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!