Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beszélgetünk filmekről? :D

Beszélgetünk filmekről? :D

Figyelt kérdés

Kezdem is,én a drámákat imádom.Felsorolom a kedvenceket,hátha lesz belőle egy téma :D

Gilbert Grape.Twilight.Passenger.A boldogság nyomában.

Lucky number Sleven.Der letzte Kuss.

Benjamin Button.Big Fish.A walk to remember.Prestige.

Es begann in Septemer.Requiem for a dream.21 gramms.

legjobb filmek.mindet németül néztem eddig,de amit tudtam,átirtam magyar címre :]

2009. dec. 16. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Ezek közül csak a 21 grammot láttam. Am én inkább a thrillereket és horrorokat szeretem, úgyh mi nem fogunk beszélgetni filmekről. Már csak azért sem, mert én magyarul szoktam nézni őket...
2009. dec. 16. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én a Benjamin Button különös élete filmet láttam.Nem volt nehéz magyarul ki írni a filmcímet,és magyarul is jó volt megnézni..Akárcsak a 21 grammot!.De mivel én is magyarul élvezem a filmeket,így velem se nagyon fogsz filmekről dumálni.Egyébként film imádó vagyok,rengeteg filmet láttam már,de a kedvenceim a thiller,horror,és sci-fi filmek..
2009. dec. 16. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:

De hát az,hogy én émetül ézem az em akadályoz meg a beszélgetés mert magyarul is szoktam nézni :D

ám kedvenc horrorod? :D

2009. dec. 16. 13:38
 4/10 A kérdező kommentje:
bocs,kimaradt pár helyen az -n betű xD
2009. dec. 16. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:

fúú én régebben sok horrort néztem, de mostanság inkább csak vígjátékokat nézek :)

de az általad felsorolt filmek közül az alkonyatot láttam, mind két részét, és mind kettő nagyon tetszett (nyugi nem vagyok ilyen 13-14 éves alkonyat rajongó).

2009. dec. 16. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:

A kedvenc horror filmem: A holtak hajnala

Sci-fi horror:Alien részek..

2009. dec. 16. 14:27
 7/10 A kérdező kommentje:

ja Twilight fanatikusok :D

de hát télleg jó film.

Ám szeretitek Tim Burton filmjeit? :]

2009. dec. 16. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Tim Burton stílusa nekem nem jön be. Szeretem a realisztikusabb dolgokat. Kedvenc filmem az In Bruges, a Melquiades Estrada három temetése, Annie Hall, meg ilyesmi.
2009. dec. 16. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szeretem Tim Burton filmjeit de nem mindegyiket,Éppen tegnap néztem tőle Az álmosvölgy legendáját.

A kedvenceim tőle:

Ollókezű Edward

Charlie és a csokigyár

Majmok Bolygója

2009. dec. 16. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül a big fish a nagy kedvencem!Hm..meg is nézem,kössz a tippet:)egyéb:Tudnék ajánlani egy filmet!Ez a fiúk sorsa,úgy látom beleillik a leírtakba!:)
2010. okt. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!