Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nekem mondani olyan...

Tudtok nekem mondani olyan filmet lelkileg nagyon megrázó?

Figyelt kérdés
Mármilyen műfaj jöhet.Csak mostanába elég szar a kadvem és ez most jót tesz nekem.

#film #lelkileg megrázó film
2014. márc. 17. 16:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A Martyrs.. az nagyon dúrva..mind1iknél amiket írtatok..ehez hasonlót nem tudtok mondani?
2014. márc. 30. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Magasfeszültség c. filmet ismered?
2014. ápr. 1. 02:11
 13/18 A kérdező kommentje:
nem
2014. ápr. 6. 17:27
 14/18 Kini :)) ***** válasza:

Csak szimplán szomorú, nyomasztó:

- A nővérem húga

- Hacis, a leghűségesebb barát

- Az utolsó dal

Elgondolkodtató, és megrázó:

- Eső előtt

- Mindörökké barátság (lehet, hogy Clancy néven találod meg)

- Veronika meg akar halni (bár annak a vége Happy And, de csak a vége, amúgy nagyon nyomasztó, és szomorú)

- Elefánt

Romantikus, de mégis szomorú film:

- Szerelmünk lapjai

- Szerelem, és egyéb drogok

- Dr Zsivago

- Édes november

- Séta a múltba

- A vér és méz földje

- Titanic (bár, azt gondolom, ismered)

- Kegyetlen játékok

15/L

2014. ápr. 20. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Köpök a sírodra, Magasfeszültség, Halálsoron, Donnie Darko, Esőember, Szerelmünk lapjai, Pillangó-hatás, Mechanikus narancs, Oldboy, My girl - az első szerelem, Száll a kakukk fészkére, Rekviem egy álomért, Trainspotting, Egy kosaras naplója, Ruszalka (hableány), Amerikai szépség, Mások élete, Más világ, Hét élet, Memento, Élve eltemetve, 21 gramm, Benjamin Button különös élete, Életrevalók, A remény rabjai, Harcosok klubja, Amerikai história X, Ken Park, Genya, Kölykök, Saló - avagy Sodoma 120 napja, A bakancslista, Az élet szép, A csíkos pizsamás fiú, Girl next door, An American crime, Eden Lake - Gyilkos kilátások, Holtodiglan, Az utolsó ház balra, Marley és én, Korcs szerelmek, Ötödik pecsét, Az árva, Az osztály

(remélem, elég lesz... :D)

2014. máj. 20. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Nyúlj a konnektorba. Az testileg, lelkileg egyaránt megrázó.
2014. máj. 20. 19:43
 17/18 anonim válasza:
A nővérem húga
2018. ápr. 19. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Elcserélt életek. Nagyon durva, nekem legalábbis az volt, nem bírtam sírás nélkül a végét.
2020. máj. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!