Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok olyan filmeket,...

Ajánlanátok olyan filmeket, amikre lehet egy kiadósat sírni?

Figyelt kérdés

Mindig megszólnak érte, pedig igazán nem tehetek róla, hogy az amúgy is cukormázas, csöpögős történet végén nem hat meg a tragédia. De ettől függetlenül szeretek megkönnyezni egy jó történetet. Olyat, amin látom, hogy több holmi felszínes klisék sokaságánál és nem csak úgy odaokádta a rendező, mintha még ő maga sem szeretné a filmjét.

Tehát tartalommal bíró filmeket keresek, nem Hollywood legalját, jellemtelen színészekkel. Nem zárkózom el semmilyen témától, csak legyen min bőgnöm. (Jó, ez így nagyon hülyén hangzik, de csak nem én vagyok az egyetlen, aki vágyott már rá életében, hogy eláztassa a kispárnáját, miközben azzal győzködi magát, hogy azok csak színészek.)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)

2014. márc. 17. 15:28
1 2
 11/11 A titokzatos ***** válasza:

A könyvtolvaj

Szerintem nagyon jó film.

2014. márc. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!