Ajánlanátok olyan filmeket, amikre lehet egy kiadósat sírni?
Mindig megszólnak érte, pedig igazán nem tehetek róla, hogy az amúgy is cukormázas, csöpögős történet végén nem hat meg a tragédia. De ettől függetlenül szeretek megkönnyezni egy jó történetet. Olyat, amin látom, hogy több holmi felszínes klisék sokaságánál és nem csak úgy odaokádta a rendező, mintha még ő maga sem szeretné a filmjét.
Tehát tartalommal bíró filmeket keresek, nem Hollywood legalját, jellemtelen színészekkel. Nem zárkózom el semmilyen témától, csak legyen min bőgnöm. (Jó, ez így nagyon hülyén hangzik, de csak nem én vagyok az egyetlen, aki vágyott már rá életében, hogy eláztassa a kispárnáját, miközben azzal győzködi magát, hogy azok csak színészek.)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Én is pont így vagyok ezzel:néha jó az ilyen filmeken sírni,mint:
Séta a múltba
Titanic(abszolút klisé,de mindig megríkat :) )
Utolsó szamuráj(inkább történelmi,de jó a színészi munka)
Notebook(Szerelmünk lapjai)
Most jó
Remélem,segítettem :)
A rettenthetetlen - ez kicsit fiús, de nagyon teli van férfias érzésekkel a film, és a végét meg lehet könnyezni
Remény Rabjai - Nem igazán a végén lehet sírni, hanem összességében kemény végig a történet, és vannak szívszorító jelenetek
Halálsoron - Cím ne tévesszen meg, egyáltalán nem akció filmről van szó, remek könyvből készült remek, megható film.
Forrest Gump - alap:D
Száll a kakukk a fészkére - Na ez az ami úgy sírós, hogy egyáltalán nem nyálas. Ráadásul egy zseniális film, főszerepben a zseniális akkor még fiatal Jack Nicholsonnal.
Léon, a profi - Attól függ, hogy sírsz-e, hogy mennyire éled bele magad a történetbe.
Gladiátor - Ez is inkább férfiasabb, de nagyon megható, megsirattató film.
Szentjánosbogarak sírja - Na ez anime, de animéből is az egyik legjobb, legérzelemdúsabb, ezen is lehet egy kiadósat sírni.
A Titanicot ismerem. Az valamiért nem érintett meg.^^"
A Most jóról hallottam, többen is ajánlották, csak én csacsi mindig elfelejtem. A többit nem ismerem, köszönöm!:D
Lány létemre valamiért mindig a férfiasabb filmekhez vonzódtam. És ez alatt nemcsak azt értem, hogy legyen benne erőszak meg hasonlók. De talán jobb, ha úgy fejezem ki magam, hogy az igazán lányos filmek nem vonzottak soha.
A Forrest Gumpon sokadszorra már nem tudok sírni, de nem von le az értékéből. A Gladiátor pedig a nyaraim egyik meghatározó filmje. Egyszerűen nem telt el úgy év, hogy egész augusztusban ne ezt néztük volna a barátaimmal. Nagyon elken, de pont ezért imádom.
A többit itt sem ismerem, csak a Szentjánosbogarak Sírját akartam egyszer régebben megnézni, de sehonnan nem tudtam letölteni és egyszerűen egyik ismerősömnek sincs meg.:/ Talán könyvtárból, vagy videotékából ki lehet kölcsönözni. De Ghibli, szóval rossz már nem lehet.:)
Köszönöm!
Óceánjáró zongorista
Holt költők társasága
Kényszerleszállás (Denzel Washington)
Váltságdíj (Mel Gibson)
Hét élet (Will Smith)
Tűzben edzett férfi (Denzel Washington) Ez akció főleg, de a kislány miatt és nem egy résznél is sírtam rajta (főleg a végén), vagy könnyeztem.
Hachiko Monogatari(japán)
Kutyavilág(Fluke)
Armageddon
Retúrjeggyel Mombasaba
Szőkőhév
A gyilkos bálna
Namu a gyilkos bálna
Elah völgyében
A kis hercegnő(1995-ös)
Huncutka
Twist Oliver
A sors kegyeltje
A szomszéd lány
Szívgalopp
A vadon hívó szava
A vasálarcos
Az álmodó
Az álomherceg legendája
Kedves ellenségem
Kétéltű ember
Az oroszlán
Pearl Harbour
Elfújta a szél
Szomorú vasárnap
Fantaghiro
Fehér agyar
Fekete szépség
Hair
Hóbarát
Szűnj meg Fred
A 200 éves ember
Hósüti
Életem a szörf
Játszik még a szív
Koldus és királylány
Kutyahideg
Lobó, a farkas
Marley meg én
Tükröm, tükröm
Úton hazafelé
A suttogó
Pata csata
Desideria és a sárkány gyűrűje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!