Kit választanátok? Leont vagy Thomast?
Figyelt kérdés
Helyességbe,szerintem annyira nagyon egyik se néz ki jól.Belső tulajdonságaikat nézve talán Thomas,de én személy szerint képtelen lennék köztük dönteni.Mindkettejüknek egy formán vannak rossz és jó tulajdonságaik is,amik tetszenek/vagy nem tetszenek bennük.Ti véleményetek?2014. márc. 17. 14:45
21/29 anonim válasza:
Én Leont választanám,mert személyiségben és viselkedésben ő közelebb áll hozzám mint Tómás. De érdekes, hogy a való életbe is ugyanolyan helyzetbe vagyok mint Violetta.:D
22/29 Csenge225 válasza:
Leon!!!
Ez nyivlvánvaló. :)
23/29 anonim válasza:
TOMAAAAAAAAASS <333 foreveer
25/29 anonim válasza:
nekem is Tomas a favourite <33 Tomletta forever
26/29 anonim válasza:
Leon. Ez egyértelmű. Mindig kiáll Violetta mellett és nem csak a játékbábja mint Tómásnak. Leonetta 4ever.
27/29 anonim válasza:
fuujjj Leonetta. TOMLETTA FOREVER <333
28/29 anonim válasza:
én Tomlettának szurkolok de csak azért hogy Violetta megkapja azt a sz@r tomast és leszáljon az én Leonomról
29/29 anonim válasza:
Leon egy idióta bunkó. Tomast meg egyenesen IMÁDOM<333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!