Ma van a szülinapom, és iszonyú rossz kedvem van. Tudnátok ajánlani igazán jó, minőségi vígjátékokat?
Az altesti humor nem a műfajom. Szeretem az angol humort, Sasha Baron Cohen filmjeit, de a könnyed francia vígjátékokból is néhányat.
Valami olyasmi filmet keresek, amiben nincs romantikus szál (vagy elhanyagolható), nincsenek nagy életgazságok, tanulságok, nincs dráma. Szóval valami olyat, amin sokat lehet nevetni, és kikapcsolódni, kicsit kikapcsolni az agyamat.
Tudtok ilyet?
Van egy nagyon jó angol vígjáték, Halálos temetés. Kizárólag az angol verziót ajánlom, készült belőle amerikai is, az nézhetetlen, az angol viszont jó!
kedvenc stand uposom pedig Russel Peters, ha rákeresel a youtubeon úgy, hogy Russel Peters magyar, akkor találsz hozzá magyar feliratot. azért altesti poén is akad benne, de ugye Sasha Baron Cohennél is...
Furcsa pár
Sógorom a zugügyvéd
boldog szülinapot!
Köszi a válaszokat:) A Halálos temetést most töltö..vagyis most rendelem meg. A Shop stop nem jött be, Russel Peters-t megtaláltam, kösz a tippet.
A Furcsa pár és a Sógorom a zugügyvédet még nem láttam, neked is köszi:)
Várok még tippeket.
na, megnézted a halálos temetést?
egyébként nem kell aggódni, a legtöbb ember azt hiszi nem szabad letölteni filmeket, de igen, Magyarországon teljesen legális a filemegosztás, csak pénzt nem kérhetnek érte, ingyenes alapon legális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!