Olyan rossz ez a filmekben nem?
Zavar, hogy nem történik velük értelmetlen dolog, mindennek van jelentősége. Pl. nem botlanak meg csak úgy minden következmény nélkül, csak ha éppen üldözik őket, vagy lesz belőle valami. Nem trüsszögnek, vagy csuklanak (csak max. ha épp csendben kell lenni, mert elbújnak). Ha levernek valamit, akkor annak később még jelentősége lesz, nem verhetnek csak úgy le semmit szórakozottságból. Nincs az, hogy rohadtul pisilniük kell csak úgy, nem vakarják meg az orrukat, vagy bármi.
Szóval nekem olyan nem emberszerűek. Egy normális ember bukdácsol néha, orrot fúj akkor is, ha nem beteg, megvakarja a hátát mittudomén. TUDOM hogy nem erről szólnak a filmek, de ez engem úgy zavar :D
Tudtok mondani ellenpéldát? :) Érdekelne pár.
A normális emberek valószínűleg életükben egyszer sem menekülnek az életükért.
Nem is küzdenek meg egy hadsereggel és a világot sem váltják meg.
Mondanám, hogy ha ez érdekel, akkor nézz valóságshow-t, de nem szeretnélek megsérteni.
Ne is sérts meg :D
Tudom, hogy a normális emberek általában nem kerülnek ilyen helyzetbe...
Nem is erről szólt a kérdés. Hanem hogy mást is zavar-e rajtam kívül, hogy nincsenek emberi hibáik a szereplőknek a filmekben. Mármint a szokásos apró hibák.
Esetleg ha tudtok ellenpéldát, akkor érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!