Most komolyan vége lesz a Doctor Whonak?
Komolyan, mintha az egész egy nagy finálé lenne már. Habár én már Matt érkezésekor is azon paráztam, hogy mááár csak eeeegy, neee Moffat, neee...
Ugye az időlordok csinálnak valamit hogy ne legyen vége? A Mesternek is annyi élete volt, aztán mégse kérték rajta számon.
Igen, azt gondoltam hogy Peter nem két epizódra lett szerződtetve... reméljük legalább három évadot megér.
Elvégre még Tennant idejében fizetett azért a fülkéért, akkor használja már ki XD
A 8. évadot már forgatják. Nem tudom meddig tervezik folytatni, de szerintem még legalább 3 évadot menni fog. Utána meg majd kiderül.
Amíg ilyen magas a nézettsége addig tuti folytatni fogják
Nem tom, nekem a Doktor mindig is egy öregember volt, meg első sorban az esze és nem a cuki pofija miatt szerettük.
Kíváncsi vagyok milyen személyisége lesz amellé a lakk Martens bakancs mellé. Nagyon hasonlít a harmadikhoz, aki jó arc volt (inkább ez mint az idétlen kérdőjelek).
Egyszer biztos vége lesz, de szerintem még nem most. Mivel van lehetőség a teljes szereplőgárda lecserélésére, új karaktereket és ezáltal új történeteket hozhatnak a sorozatba. Nekem őszintén nagyon tetszik eddig Capaldi karektere, szerintem egy szarkasztikus s--ggfej lesz :D
Miért kée az Időlordoknak akármit is csinálniuk már? A Doktor egy teljesen új reinkarnációs ciklust kapott a legutóbbi részben.
A jövő egy nagy rejtély. Nem lehet tudni, hogy mi lesz belőle. Viszont lehet tudni, hogy kapni fogunk legfeljebb 13 Doktort, vagy mégtöbbet. Akár a sorozat az 500. évfordulóján be is fejeződne. :)
Viszont ez annyira nagy sorozat lesz, hogy még a törikönyvekbe is be fogja íratn magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!