Dean és Castiel? (Odaát-Supernatural)
Figyelt kérdés
Régebben néztem az Odaátot,nagyon szerettem. De a legújabb évadokat már nem nézem. Mi van Deannel és Castiellel? Mi történik velük, mert találtam ilyen képeket:
2014. márc. 12. 12:35
1/4 anonim válasza:
Én sem nézem, de ezek csak fan összeboronálások.
2/4 anonim válasza:
Régebben tény, hogy jobb volt.
Ezek nem történtek meg, csak a fanok. Egyébként én is shippelem őket (bírom a páros gondolatát) és ezek nagyo njó kis fanartok, de nem örülnék neki, ha tényleg megtörténne. Szó se essék egyéb indokról, csupán nagyon hiányzik a régi odaát, szellemek, egy részes ügyek...
3/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi! :)
Egyébként igazad van, a régi részek jobbak voltak..
2014. márc. 13. 12:47
4/4 anonim válasza:
Nyugodj meg! Megkérdeztem egy ismerősömet,aki az összes részt látta, hogy mégis mi ez és nagy megkönnyebülésemre ez csak idióta fanok shipje. Nem lesznek melegek, csak nagyon jó barátok. És üzenem a Destiel fanoknak: Csak azért mert nagyon jó barátok, az még nem azt jelenti, hogy melegek. Basszus! Smárold le akkor már a legjobb barátod,ha már így érzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!