Ha választhatnál, milyen kitalált faj/lény lennél? Miért?
Figyelt kérdés
Nem csak a "ki a legfaaaszább gyerek kerek egy világon" a kérdés, hanem az is, hogy melyik kultúrában éreznéd magad leginkább otthon, mentalitásra, világrézetre hova illenél legjobban?2014. márc. 9. 19:45
21/33 anonim válasza:
Időúr, de szigorúan csak renegát. :)
22/33 anonim válasza:
Időlady. Mert tudnak regenerálódni, és az egész univerzumot látják. Bár ellene szóljon, hogy a legmagányosabbak...
23/33 anonim válasza:
Az Ember a legmenőbb, mert csak az talál ki ilyen kérdéseket.
Ja, az nem kitalált. :)
24/33 anonim válasza:
Elf.
Szeretném kipróbálni, milyen lehet elfnek(tündének) lenni.
Főleg Ynevben lennék meg jól, vagy Középföldén.
25/33 anonim válasza:
Darkelf.
A menzoberranzan-i Baenre-házból;)
27/33 anonim válasza:
Tünde a Gyűrűk Urából!
Szépek, okosak, örök ifjúk és jó harcosak...ja és műveltek!
14/L
28/33 anonim válasza:
Hobbit. Eleve olyan vagyok, mint ők, nem szeretem a mai világunkat, és Középföldén élni, a Megyében, más hobbitokkal... Maga a boldogság.
29/33 anonim válasza:
Én hobbit vagy tünde lennék a Gyűrűk Ura világból,aki vándorolva járja Középföldét , vagy egy boszorkány a Harry Potter univerzumból aki mágikus állatokat idomít.
30/33 anonim válasza:
Egy inteligens, emberszerű faj mely képes a mágiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!