Ha választhatnál, milyen kitalált faj/lény lennél? Miért?
Èn egyszerű halandó lennék egy olyan világban, ahol nem létezik elektronika, de egy csomó felfedezetlen dolog viszont igen. Pl. ott léteznének főnixek, sárkányok, meg külömbnél külömb gyönyörű fajok.
De ha ebbe a világba vonatozik a kérdés, akkor vándormágus, vagy indián lennék. :)
#11! Az equilibrium című filmet nézd meg és gondolkozz hogy ez mire jó?
Én Tolkien univerzumból szívesen lennék
- Törp mert nagyon jó egymással a viszonyuk, már Gimli is szipatikus volt a LOTR filmekben, de a Hobbitban meg végképp.
-Hobbit mert nagyon jó életmódjuk van, békés és kiegyensúlyozott. Bilbó a kedvencem az egész univerzumból.
Ha nagyon depresszív vagy elvont hangulatom van akkor vámpír, de kb. csak a nemalvás miatt.
a hegylakóból lennék egy hallhatatlan.
vívni tanulnék és 100 évente 1x levágnám egy másik halhatatlan fejét,közben meg élvezném,hogy nem öregszem és rengeteg fajta életet leélhetek.
bevállalnám,hogy a jégkorszak végétől induljon,így ha ügyes vagyok és nem nyakaznak le,akkor végigkövethetném a civilizáció kialakulását,találkoznék leonidasszal,nagy sándorral,budhával,jézussal,cézárral,mohameddel.
Szerintem senki nem akarna halhatatlan lenni, nem hiszem én el az ilyet. Ha belegondolunk, barátok, szerettek tucatjait vesztenéd el az idő múlásávasal. Ja, és ha a halhatatlanságodat titkolod, egy idő után mindig tovább kellene állnod az adott helyről, hogy ne vegyék észre, hogy nem öregszel.
Mondjuk a Hegylakó féle halhatatlanságnál legalább megvan az a lehetőség, hogy ha ráun az illető, akkor csak sutty a fejnek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!