Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ma estére valami jó...

Tudtok ma estére valami jó kis filmet?

Figyelt kérdés

Elsősorban vígjátékra,romantikusra gondoltam:)

Olyanokat várok amiket már láttatok és tetszett is,amit érdemes megnézni.Szóval légyszi ne küldjetek nekem filmajánló oldalakat,mert azon van egy csomó film,és onnan én is tudnék magamtól keresni:D

Az se lenne baj,ha valami jó pasi játszana a filmben:3

Egyként egy másik kérdés:Mario Casas filmjét,a Bűbáj és kéjelgés-t meg lehet már nézni online valahol?

2014. márc. 8. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:

na hát ugye kinek mi a jó pasi... nekem pl Ryan Gosling, romantikus film tőle a Szerelmünk lapjai, romantikus vígjáték pedig az Őrült dilis szerelem, mindkettő jó.

Kicsit magasabb szellemi színvonal, de egyikben sem jó a pasi (szerintem) a 2 nap Párizsban és a 2 nap New Yorkban, mind a kettőben nagyon jó párbeszédek vannak, imádom!

2014. márc. 8. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja,hát igen,kinek ki a jó pasi;) Ryan Gosling se rossz szerintem,de nekem Mario Casas az álompasi,imádom mint magát a férfit, és mint színészt is! :)
2014. márc. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!