Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan történelemmel...

Tudnátok olyan történelemmel kapcsolatos filmeket ajánlani, amik hasznosak lehetnek az emelt szintű történelem érettségihez?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Napóleon

[link]

Elizabeth

[link]

A másik Boleyn lány

[link]

Schindler listája

[link]

Gandhi

[link]

Ben Hur

[link]

2014. márc. 4. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még a Róma című sorozatot ajánlom, mert nemcsak szórakoztató, hanem rendkívül hű is - persze vannak benne csúsztatások a történet vezetése szempontjából. Engem mindig is érdekelt a köztársaság bukásának korszaka, és nem egyszer néztem utána mélyebben a dolgoknak, amelyek a sorozatban is előfordultak. Ha te is így állsz neki, akkor mindenképpen tetszeni fog.
2014. márc. 5. 19:31
 3/4 RichterAnna válasza:

Nem tudom mik kellenek egy emelt töri érettségihez de nekem ezek jutottak eszembe: Tudorok (bár ez sorozat) és a Quo vadis?

Remélem segítettem. Hajrá az érettségihez! :D

2014. márc. 19. 19:52
 4/4 RichterAnna válasza:
ja és lefelejtettem : A római birodalom tündöklése és bukása [link]
2014. márc. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!