Van egy olyan című sorozat hogy American Horror Story, és annak az összes évada másról szól?
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be az első évadot, és elkezdtem a másodikat mikor észrevettem hogy teljesen másról szól. A harmadik évad sem kötődik a többihez ugye? Mármint szerintem elég uncsi ez a második évad, és szeretnék belekezdeni a harmadik évadba. Ha belekezdek, akkor érteni fogom, mármint hogy nem kötődik a második évadhoz a harmadik ugye? MÉg annyit szeretnék kérdezni, hogy összesen hány évada van ennek a sorozatnak?2014. márc. 1. 17:51
1/2 anonim válasza:
Igen mindnek más a témája, szóval érteni fogod. Az viszont már kérdés, hogy ha neked a második évad nem volt elég izgalmas, akkor a harmadik hogy lesz az... Egyébként 3 évad van eddig.
2/2 csajszi124 válasza:
A harmadikat nagyon túlzásba vitték, szerintem az utolsó 2-3 rész már felesleges hülyeség volt. Az első évad volt eddig a legjobb, aztán a harmadik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!