Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani olyan filmeke...

Tudnátok mondani olyan filmeket amik ilyen szeremi izéről szólnak, de nem annyira nyálas?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem szereti hogy mindig azt nézünk amit én akarok, (horror stb:D) szóval szeretnék "kedvezni" neki azzal hogy megnézek vele 1-2 ilyesmi filmet is. Tudnátok mondani olyan filmeket amik ilyenek, de nem azokat a nagyon erőltettek izéket. Szóval amit végig tudok nézni. Köszi:)

2014. febr. 25. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Amelie csodálatos élete
2014. febr. 25. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidd el moziba a Pompei-re. tegnap voltunk vőlegényemmel szerintem nagyon jó és romantikus is...de 50 első randi, Családi üzelmek,3 méterrel a felhők fölött
2014. febr. 25. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Amerikai szepseg. Van romantikus resze, de nem tulsagosan sok, es szeintem te sem unnad
2014. febr. 25. 21:54
 4/4 Happytheeverafter ***** válasza:

Egy apro bokkeno

The vow(imaaadom!!!!)

Dear jhon

2014. febr. 26. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!