Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy animét keresek, de nem...

Martin55 kérdése:

Egy animét keresek, de nem találom hol? Az anime neve : Miraculous Ladybug ezz.

Figyelt kérdés
Megszeretném nézni de nem találom sehol :S
2014. febr. 22. 21:30
 1/7 Lipton18 ***** válasza:
100%
A Miraculous Ladybug nem anime, hane CGI rajzfilm(eredetileg 2ds lett volna, de aztán mégse), és mikor kérezted, akkor még ki se jött, most ősszel kezdték el adni koreában, október 19.-én jön franciául és december elején angolul.
2015. okt. 12. 14:41
 2/7 Daiki ***** válasza:
100%
Pontosabban,francia–japán–koreai animációs sorozat. Szóval félig meddig anime alapú. XD
2015. dec. 15. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináltak belőle egy Anime openinget, de egyenlőre részekről nem tudok.
2016. ápr. 1. 17:14
 4/7 Könyvimádó05 ***** válasza:
Én tegnap megnéztem a sorozatot. Eddig tizenegy részes. Nézd meg a YouTube-on.
2016. ápr. 2. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Animék terén nem remeklek, de hatalmas Mirucouls Katicabogár fan vagyok, úgyhogy én is utánanéztem az anime verziónak. A Ladybug pv volt az eredeti 2d-s verzió, de utána törölték, mert mire kijött volna megjelent a 3d-s Katicabogár és Fekete Macska kalandjai. Azért Youtube-on vannak róla videók. Még keresgélek róla infókat, de sajna még csak ennyit tudok róla. :( Remélem segíthettem! :)
2016. aug. 30. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott még valami, amit az előző válaszomban nem írtam le. A Katicának már 26 része van nemsoká jön a kövi évad. A youtube-on van egy csatorna (Dikiesm) amelynek az egyik videója foglalkozik ezzel az animével ("10 érdekes tény amelyet nem tudtál a Mirucuolsről" , vagy valami ilyesmi.
2016. aug. 30. 21:02
 7/7 anonim válasza:
Szia lehet hogy már nem aktuális de a miraculous pv csak jelenetek vannak meg szinte szóval nem éri meg úgy megnézni, plusz eléggé eltér a miraculous 3D verziójától.
2023. nov. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!