Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor fogják az Uta no Price-s...

Tonari kérdése:

Mikor fogják az Uta no Price-sama 14. részét lefordítani? És a többit?

Figyelt kérdés

Mert itt van angol felirattal:

http://www.youtube.com/watch?v=ty4zlf7XxaQ

Mert csak lekéne fordítani...

2014. febr. 20. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

"Mert csak lekéne fordítani..."

Ha szerinted az olyan marha egyszerű, akkor tanulj meg angolul és fordíts te magad is.

Bocs, de felmegy bennem a pumpa az ilyen hozzáállástól. Elhiszem, hogy marha kényelmes készként kapni mindenhez a magyar feliratot, és jóval egyszerűbb, mint megtanulni kicsit angolul, de akkor legalább lennétek kicsit több tisztelettel azok iránt, akik ilyet csinálnak és fordítanak nektek. (Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem "csak" fordításról van szó, hanem a feliratot is rendesen meg kell csinálni.)

Például megkereshetnéd azokat a csapatokat, akik fordították ezt az animét, és udvariasan megkérdezhetnéd tőlük, hogy tervezik-e ennek a lefordítását, mert te nagyon szeretnéd.

2014. febr. 20. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Elmondom az az anime 13 részes, az csak egy ova amit te akarsz. Egyébként tökre egyetértek az elsővel... hidd el én is évek óta várok olyanra amiről valszeg nem is hallottál, még sem rinyálok érte.
2014. febr. 20. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja jó bocsi én azt hittem hogy csak lekéne fordítani angolról..

Amúgy én németet tanulok szval elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam... :(

2014. febr. 21. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!