Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hobbit a váratlan utazás...

A Hobbit a váratlan utazás után mi a következő rész? Még nem jött ki filmen? Elég fura, hogy félúton vége a filmnek

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 20:12
 1/7 belapus ***** válasza:
2014. febr. 19. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Na ha majd látod a harmadik részt (és ne akard előre tudni hogy mi fog történni mert az ront az élményen), akkor megtudod, hogy miért volt fontos ott azon a ponton lezárni a második részt. Persze én még mindig kiállok amellett, hogy max 2 részben meg lehetett volna csinálni, de várd ki, szerintem nagyon jónak, akciódúsnak, pörgősnek ígérkezik, és a vége komolyabb lesz majd mint az első 2 rész.
2014. febr. 19. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
jaj bocs azthittem a második részről kérdeztél, nem az elsőről
2014. febr. 19. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:
van már harmadik rész is? annak mi aneve?
2014. febr. 20. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:

decemberbe lesz :)

The Hobbit: There And Back Again

2014. márc. 29. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
de mintha minden jelenet a Gyűrűk urából lenne, nem értem!
2014. márc. 29. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Mer' egy gyöker vagy kérdező... nem igaz h egyesek ennyire nem tudják használni még a google keresőt sem.
2014. márc. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!