hát:
-Itachi. Mert ő tényleg jó akatsukis volt és nem teljesen az volt a célja mint a többieknek, és meg is állította az edo tenseit, igaz h megölte a klánját de azt is egy küldetés miatt, és mint kiderült egész végig jó volt, és azért csinálta az egészet hogy megvédje a kisöccsét:) kicsit sajnáltam mikor meghalt, de akkor is csak akkor halt meg mert hagyta magát, és utoljára átadta tudását az öccsének:) meg nagyon erős is volt
-pain/nagato: először ők is jók voltak, csak ugye hanzou miatt lett ilyen nagato,amit sajnáltam, mivel hogy nagyon erős volt és nem túl jó célokra használta a képességeit, és a végén naruto szavára ő is jó lett, és feláldozta az életét a konohai emberek életéért.
-deidara: deidarában leginkább a stílusa fogott meg:DD teccik nagyon, mert laza de ugyanakkor erős is, mindig mondta a hülyeségeit meg ezeket a "hmm"-ket.
-sasori: őt is nagyon bírtam, és ő se volt teljesen gonosz(szerintem) hiszen a végén rájött chiyo ba-nak a trükkjére, de direkt hagyta magát. meg amikor feltámasztották edo tenseivel akkor is kankuro szavára "megadta magát és meghalt" és ráhagyta kankurora a bábjait:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!