Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan zombis film, ahol...

Van olyan zombis film, ahol meg van magyarázva, hogy a zombik egymást miért nem támadják?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hiszen nem szorul magyarázatra.
2014. febr. 18. 15:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? :) Akkor neked mi a magyarázatod? Miért van az, hogy nem falják fel teljesen az áldozatot, csak pár részt kiharapnak belőle, aztán mennek tovább?
2014. febr. 18. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Egymást azért nem támadják, mert a fő táplálékuk az agy. A friss, élő agy. Ők pedig ugye halottak. Ezért csak az élőket támadják. De azt hittem hogy ez midnenkinek egyértelmű, aki legalább egy zombis filmet látott élete folyamán.
2014. febr. 18. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez kb csak a Warm bodies-ban volt :P Én a Walking dead-et nézem, és ott egyértelműen beleket meg mindent esznek, agyról szó sincs. De ugyanez volt mondjuk a Dawn of death-ben is... Jó, nem láttam minden zombis filmet nyilván, de azért jó párat igen, és ismerem az agyas zombis meme-eket, de ez hol/mikor/melyik filmben derül ki?
2014. febr. 18. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem a ma divatos zombis filmek alapján vonok le következtetéseket a zombikról. Az eredti zombik ismérveiről beszéltem, amit mindenki tud, mióta először megjelenítették őket. Ezekben az új filmekben már persze minden van, de attól még mindenki tudja hogy mik a zombik fő ismérvei.

Ez ugyanolyan mint a vámpírok. Mindenkinek megvan róluk a kialakult kép a fejében, erre az utóbbi években olyan filmeket gyártanak, amikben csillognak, meg gyengéd érzelmeket táplálnak...

Mégse keveredik össze senki, hogy most akkor milyen is a vámpír, mert mindenkiben tisztázva lett évtizedekkel ezelőtt, mikor még nem kezdték el cifrázni a dolgokat.

2014. febr. 19. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, és a kritizálásom helyett esetleg egy konkrét filmet is mondasz?
2014. febr. 19. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, mikor valaki rögtön támadásnak veszi, ha valaki másnak más a véleménye egy bizonyos dologról... Ha így áll a helyzet, akkor inkább ne beszélgessünk tovább, mert a végén még sérül a kis lelked, merthogy én galád módon kritizállak téged.

Ajánlom a wikit, mondjuk kezdd ott. A legalapvetőbb dolgokat el tudod olvasni a zombikról, plusz filmeket is találsz a témában.

[link]

Wiki nem kritizál, ő nem olyan ro hadék mint én.

2014. febr. 19. 23:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, mivel nem tudom a választ/magyarázatot, első megjegyzés: "Nem hinném, hiszen nem szorul magyarázatra."

De itt még abszolút nem vettem fel, meg később sem, csak már a sokadik ilyen után:

"De azt hittem hogy ez midnenkinek egyértelmű, aki legalább egy zombis filmet látott élete folyamán."

"Az eredti zombik ismérveiről beszéltem, amit mindenki tud, mióta először megjelenítették őket."

Ezek mind kis szúrkálódások, ezt te is nagyon jól tudod. Pedig csak egy konkrét filmcímet kértem volna.

Úgyhogy nem, nem vettem rögtön támadásnak, de a sokadik ilyen után már enyhén szólva is kritizáló.

Mindenesetre a segítő szándékot köszi.

2014. febr. 20. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!