Honnan tudnám leszedni magyar szinkronnal a Titanic 2-t amiben Leonardo di Caprio visszatér?
Figyelt kérdés
Nem találom sehol sem...Vagy ha valaki tudna torrent linket adni hogy berakjam az utorrentbe azt megköszönném...2014. febr. 15. 23:46
2/9 anonim válasza:
Csak a 3. részt találom, amiben di Caprio-ból sellő lesz. :(
3/9 anonim válasza:
Szerintem ugyanott lesz, ahonnan tegnap letöltöttem a Passió 2-t. Majd ha megtalálom, küldök linket.
4/9 anonim válasza:
A kishableány 2 után már semmin nem lepődnék meg...
5/9 anonim válasza:
Hahaha. Röhög a vakbelem a sok trolltól.
Kérdező: Sehol. Ezt egy csapat külföldi egyetemista csinálta egy pályázatra ( van versenyre, de ez lényegtelen ) és csak pár db. elkészült mini film, igazából trailer van belőle. Ezeket youtube-on megtalálod.
6/9 anonim válasza:
Kb. már 7 éve tisztázva lett a dolog, ha amúgy nem lenne teljesen nyilvánvaló hogy az az előzetes Leo filmjeiből van összevágva.
Szóval ne keresd a filmet. Nem létezik!
7/9 anonim válasza:
Ez komoly?!? A trollokat 100%-ra értékeltétek, engem ( 5 vagyok ) a normális válasszal csak 65%-ra? Konolyan? Ezért utálom ezt a portált -,-
8/9 Zsani1115 válasza:
Ilyen film nincs 😂😂😂😂 az elozeteset lattam az pedig kate meg leo masodik kozis munkajabol a szabadsag utjaibol meg a Titanicbol an osszevagva. Titanic 2 van csak leoekkal 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!