A Fogságban ( Prisoners ) című filmről lenne pár kérdések. Megválaszolnátok?
1. Mit hall a film legvégén a rendőr? (valami nyöszörgést, elsőnek azt hittem az apát, talán egy másik gyerek is volt ott?)
2. Akit az elején és a film végén gyanúsított volt, azok csak korábban elrabolt gyerekek voltak?
3. Mi lett az öreg nő férjével igazából?
4. Mit keresett a papnál egy hulla és ki volt az?
5. Milyen útvesztőben voltak a lányok? Vagy csak egy rejtvényt kellett megfejteniük h kiszabaduljanak?
6. Miért akarja megölni a film végén a kislányt az elrablója? Ez így értelmetlen.
7. Miért rabolták el a lányokat? 1x valami homályos magyarázatot ad, hogy visszaadják a szülőknek a hitüket.
*filmhez lenne pár kérdésem
bocs
Én sem tudom mindegyikre a választ, valóban tele volt lezáratlan szálakkal az egész, vagy csak nem figyeltem eléggé, úgyhogy csak részben tudok válaszolni. Aki a kérdéseket elolvasta, annak már majdnem mindegy, de azért egy figyelmeztetés:
AKI MÉG NEM LÁTTA A FILMET, AZ NE OLVASSA EL!!!
--- SPOILER ---
1. Azt a piros sípot fújta meg, amiről az elején szó volt, ezek szerint a kislányok kiejtették a gödörben. Ezt hallotta meg.
2. Az első igen (mondták, hogy visszakerült a szüleihez), a másik passz.
3-4. A pap pincéjében az öreg nő férjét találták meg, de hogy konkrétan hogy halt meg, azt nem tudom.
5. Nem tudom, mi volt az útvesztő szerepe.
6-7. Kis jóindulattal fogjuk rá, hogy őrült sorozatgyilkosok és emberrablók voltak, tehát nem logikusan cselekedtek.
8. Arra az időre a kocsi alatti gödörbe rakták őket, de ehhez is kell egy kis jóindulat, hogy beleférjen, ilyen mellett nem mennének el a rendőrök.
A logikai hiányosságok ellenére azért szerintem jó film volt, én nem bántam meg, hogy megnéztem.
1. erre én is rájöttem azóta.
A 2.nál a másik is egy elrabolt gyerek volt, szerintem őt is ugyanazok rabolták el, a néni mondja is talán pont rá h már nem is emlékeztek.
4. Én is azt gondolom h a pap házában az öreg volt a hulla, de mit keresett ott az rejtély, egy pedofil pap amúgy se nagyon ítélné el. A másik furcsaság meg ha mélyen vallásos volt és az ó beteg hite szerint cselekedett miért gyónná meg.
5. ha jól értelmezem a feka kis csaj azért mehetett el mert megfejtette a rejtvényeket, de a szöszi nem, ezért nem futhatott ki vele.
8. az a legfurcsább az egészben, h nem nézek utána a családi hátterének a rendőrök.
1. A film legvégén a rendőr a férfit halja ahogy sipol a sippal (amit a lányok kerestek de végül megtaláltak)
2.Akit az elején és a film végén gyanúsított volt Alex az volt az első elrabolt gyerek.
3-4.Az öreg nő férjét ölte meg meg a pap (a pap azért ölte meg mert 16 gyerket megölt már,s azt mondta hogy meg fog ölni igyhát a pap megölte.
5. csak egy rejtvényt kellett megfejteniük hogy kiszabaduljanak
6.Azért akarja megölni a film végén a kislányt az elrablója mert nem akarta hogy kitudójon,hogy a öreg nő a gyilkos (mert azt hitte,hogy majd megtudja ölni a rendört.
7.Hogy a szülők is átérezék,hogy milyen ha meghal a gyerekük (mert az öreg nő gyereke meghalt rákban) nameg mert nem normális.
Mikor elment bocsánatot kérni az öreg nőhöz, akkor hallotta Joy hogy ott van Anna apja, csak a nő beragasztotta a szájukat. (ezt mondja is a kislány)
Nemigen járt máshol, így nem volt nehéz kikövetkeztetnije, hogy miért mondja a kislány, hogy ő ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!