Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a hivatlanok c film?

Miről szól a hivatlanok c film?

Figyelt kérdés
Írjátok le pls miről szól nem hiszem h megnézem amúgy seXD
2009. dec. 7. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

akkor minek kérdezed??

ennyi erővel google aztán ott a tartalom....

2009. dec. 7. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:
mivel 12 vok és általában kép is van hozzácsatolva azt meg nem akarom megnézni PLS PLS PLS
2009. dec. 7. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:

És 12 évesen nem mersz megnézni egy horrorfilmet, vagy egy véres képet?

Akkor gondolod, hogy, ha elmeséljük, akkor nem fogsz félni?

2009. dec. 7. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem.......egy kép más mint egy leírás nem????
2009. dec. 7. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
És 12 évesen félsz egy véres képtől?!
2009. dec. 7. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan film,mint a legtöbb horror,alig van benne vér,régen láttam ennyire izgalmas félelmetes filmet,és végre nem úgy kezdődik,mint a legtöbb horrornál,hogy azt írják ki, valós esemény alapján blablabla,hanem hogy évente x személy tűnik el Amerikában,szerintem jó film,ne nézd meg mert fiatal vagy az infarktushoz:)
2010. márc. 2. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugi én is 12 éves vagyok és megnéztem de ha megnézed akkor valakivel nézd meg nappal,mert engem is kicsit felzaklatott.

De a film:Van egy pár (asszem Kate,meg James) esküvő után hazamennek a pasi nyaralójába valami tanyára.Nagyon szar a hangulat mert James megkérte Kate kezét és nemet mondott.Egyszer csak becsönge egy csaj, azt kérdezi:"Tamara itthon van?,,.Ez nagyofura a párnak de azt mondják nem lakik ott semmilyen Tamara.Később a pasi elmegy a benzinkúthoz cigit venni, addig a csaj otthon marad és hát akkor kezdődik...Mégegyszer becsönget a csaj de Kate nem nyit ajtót asztán megint kopognak...megint a csaj,egyfolytába csak kopog.Aztán Kate felteszi a telóját a töltöre és a házi telón hívja a pasit hogy gyorsan jöjjön mert az a csaj egyfolytába csönget, de mire visszamegy a nappaliba a telefonja már nincs ott.Később nagyon ijesztő dolgok történnek pl.:a csaj elhúzza a függönyt és ott egy ember aminek egy zsák a feje és csak a szeme meg a szája van kivágva...nagyon szar.Aztán a pasi hazaér és látja hogy Kate teljesen kiakadt azt mondja nincs semmi de utánna ő is rádöbben az igazságra...keres egy puskát hát persze van is...keres töltényeket és persze rögtön meg is találja (elsőre a gardróbba keresi,ott van a cipős dobozok közt :D )elbújnak valami dobozos raktár szerű helyre.Ott várják hogy jöjjön oda valamelyik (am 3-an vannak) és hát jön is valaki csak nem a rablók közül hanem James haverja... persze szegény röptéböl lelövi (véletlenül).Így megy ez még sokáig amígcsak el nem kapják mind a kettőjüket és akkor már reggel van...hozzá vannak kötve a székhez.Ott áll előttük a 3 rabló és sírva kérdezi a csaj hogy mért csinálták ez, erre a szőke maszkos:Mert itthon voltak. :D (lásd a végén hogy miért).Aztán leveszik a maszkot és utánna pedig hasba szúrják mind a kettőt.Aztán beülnek a kocsiba és elmennek de útközbe találkoznak két minisztráns kisgyerekkel akiknek a kezükben van egy szórólap ,,Keresztény vallás".Oda megy a szőke maszkos csaj (akkor ár maszk nélkül) és kér egyet a kisgyerek megkérdezi hogy:,,Mért bűnös?" erre a csaj ,,Néha" hát én a szőke csaj beszólásain úgy röhögtem :D.Na igen tovább mennek a gyerekek és odaérnek ahoz a házhoz és látják a csajt meg a férfit véres fejjel...az egyik fiú meg akarja érinteni Katet de amikor hozzá ér a csaj szeme kinyílik és síkít. :O Hát ennyi volna és most jön az előzmény.

A film elején mondja hogy ezek a dolgok állítólak még néha történnek Amerika ilyen tanyáin, és direkt olyanokat szivatnak akik otthon vannak... :P

Remélem hasznos volt a válaszom de ezt a filmet feltétlenül nézd meg mert a horror filmekhez semmi köze alig van benne vér, a legjobbak közé tudnám sorolni... :D

2011. máj. 29. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:

De ha nem mered megnézni, akkor mi a francnak érdekel?

Kis nyápicka...

2011. máj. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!