Miről szól a hivatlanok c film?
akkor minek kérdezed??
ennyi erővel google aztán ott a tartalom....
És 12 évesen nem mersz megnézni egy horrorfilmet, vagy egy véres képet?
Akkor gondolod, hogy, ha elmeséljük, akkor nem fogsz félni?
Nyugi én is 12 éves vagyok és megnéztem de ha megnézed akkor valakivel nézd meg nappal,mert engem is kicsit felzaklatott.
De a film:Van egy pár (asszem Kate,meg James) esküvő után hazamennek a pasi nyaralójába valami tanyára.Nagyon szar a hangulat mert James megkérte Kate kezét és nemet mondott.Egyszer csak becsönge egy csaj, azt kérdezi:"Tamara itthon van?,,.Ez nagyofura a párnak de azt mondják nem lakik ott semmilyen Tamara.Később a pasi elmegy a benzinkúthoz cigit venni, addig a csaj otthon marad és hát akkor kezdődik...Mégegyszer becsönget a csaj de Kate nem nyit ajtót asztán megint kopognak...megint a csaj,egyfolytába csak kopog.Aztán Kate felteszi a telóját a töltöre és a házi telón hívja a pasit hogy gyorsan jöjjön mert az a csaj egyfolytába csönget, de mire visszamegy a nappaliba a telefonja már nincs ott.Később nagyon ijesztő dolgok történnek pl.:a csaj elhúzza a függönyt és ott egy ember aminek egy zsák a feje és csak a szeme meg a szája van kivágva...nagyon szar.Aztán a pasi hazaér és látja hogy Kate teljesen kiakadt azt mondja nincs semmi de utánna ő is rádöbben az igazságra...keres egy puskát hát persze van is...keres töltényeket és persze rögtön meg is találja (elsőre a gardróbba keresi,ott van a cipős dobozok közt :D )elbújnak valami dobozos raktár szerű helyre.Ott várják hogy jöjjön oda valamelyik (am 3-an vannak) és hát jön is valaki csak nem a rablók közül hanem James haverja... persze szegény röptéböl lelövi (véletlenül).Így megy ez még sokáig amígcsak el nem kapják mind a kettőjüket és akkor már reggel van...hozzá vannak kötve a székhez.Ott áll előttük a 3 rabló és sírva kérdezi a csaj hogy mért csinálták ez, erre a szőke maszkos:Mert itthon voltak. :D (lásd a végén hogy miért).Aztán leveszik a maszkot és utánna pedig hasba szúrják mind a kettőt.Aztán beülnek a kocsiba és elmennek de útközbe találkoznak két minisztráns kisgyerekkel akiknek a kezükben van egy szórólap ,,Keresztény vallás".Oda megy a szőke maszkos csaj (akkor ár maszk nélkül) és kér egyet a kisgyerek megkérdezi hogy:,,Mért bűnös?" erre a csaj ,,Néha" hát én a szőke csaj beszólásain úgy röhögtem :D.Na igen tovább mennek a gyerekek és odaérnek ahoz a házhoz és látják a csajt meg a férfit véres fejjel...az egyik fiú meg akarja érinteni Katet de amikor hozzá ér a csaj szeme kinyílik és síkít. :O Hát ennyi volna és most jön az előzmény.
A film elején mondja hogy ezek a dolgok állítólak még néha történnek Amerika ilyen tanyáin, és direkt olyanokat szivatnak akik otthon vannak... :P
Remélem hasznos volt a válaszom de ezt a filmet feltétlenül nézd meg mert a horror filmekhez semmi köze alig van benne vér, a legjobbak közé tudnám sorolni... :D
De ha nem mered megnézni, akkor mi a francnak érdekel?
Kis nyápicka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!