Adam934 kérdése:
Miért csinálnak mostanában egyre több amatőr kamerásnak beállított filmet?
Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre, hogy egyre több olyan filmet csinálnak, ami úgy van beállítva mintha csak egy kis digitális kamerával vették volna fel. Amiről én tudok és ismerem az a [Rec] és a Paranormal Activity (2007), Cloverfield (2008), Erő krónikája (2012), Europa Report (2013)(Mondjuk ez az űrhajóban lévő több kamerával lett felvéve). Erről a műfajról szeretnék több infót megtudni. Van ennek valami külön neve? Hogy készítik ezeket? Tényleg valamilyen nagyon jó minőségű kamerával csinálják, esetleg javítanak a kép minőségén vagy az utómunkálatok során alakítják, vágják úgy össze, hogy ezt a látszatot keltse? Személy szerint nekem az ilyen filmek jönnek be a legjobban, illetve ezek amiket felsoroltam de sajnos nem is lehet róluk sokat hallani.2014. febr. 5. 00:00
2/4 anonim válasza:
Mert van rá igény... Szerintem nagyon jó stílus bírom nagyon! Cloverfield a kedvenc filmem, öröm volt nézni mintha én fogtam volna a kamerát az elején persze :)
3/4 anonim válasza:
A valódi válasz a miértre:
MERT OLCSÓ.
egy Rec/Cloverfield/Paranormal stb-nél egy rosszminőségű kamerát lóbálsz, a stáb noname félamatőr szinészgárda - azaz minda felszerelés, mind a stáb fizetése kb. egy valóságshow szintjén mozog.
Az Europa Report kilóg a többi közül, mert az professzionális áldokumentumfilm/sci-fi.
4/4 anonim válasza:
Hát mondjuk nekem a Europa Report nem tetszett annyira mint a Cloverfiled hiába profi áldokumentumfilm/scifi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!