Ismertek olyan filmeket ami úgy van csinálva mint ha 1 amatőr kamerával lenne fel véve? Pl Rec, Rec 2
Figyelt kérdés
Olyan filmre gondolok mint a REC, REC 2, Karatén, Holtak naplója. És úgy van megcsinálva a film mint ha 1 kamerával lenne megcsinálva mint ha valós lenne. Remélem érthető voltam!?2014. jan. 10. 20:33
1/4 anonim válasza:
Ideglelés (The Blair Witch Project), Paranormál activity filmek, stb. Úgy keress rájuk, hogy áldokumentumfilm horror. Ez egy konkrét műfaj.
2/4 anonim válasza:
Az Ideglelés (The Blair Witch Project) és a Trollvadász jut eszembe a fentieken kívül (meg a Cloverfield, de azt nem láttam).
Kézikamerás/áldokumentarista filmeket keress, így már lesz jó pár találat. Angolul az ilyesmi horrorokat found footage-nek hívják.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! így sokat találtam! :)
2014. jan. 10. 21:23
4/4 anonim válasza:
Igen, itt van kb az összes:
De ezek közt nagyon sok a ZS kategóriás fos is :) a paranormal activityket kerüld, max az 1. részét érdemes megnézni. Az Ideglelés meg egy régi klasszikus, az volt az egyik legsikeresebb film a maga évében ebben a műfajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!